Βάσεις: Δυο μητέρες και αδελφές έγιναν φοιτήτριες μαζί με τις κόρες τους

Οι δυο αδελφές από την Πτολεμαΐδα ηλικίας 44 και 41 ετών και μητέρες τεσσάρων και τριών παιδιών αντίστοιχα, εκπλήρωσαν το όνειρο τους, την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση!

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Γεωργίου και τη Παρασκευή Γεωργίου - Η Αλεξάνδρα, η μεγαλύτερη αδερφή, είναι σύζυγος και μητέρα 4 παιδιών και οι δύο μεγαλύτερες κόρες της είναι ήδη φοιτήτριες στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης και στη Νοσηλευτική του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, σύμφωνα με το kozanilife.gr.

Η Παρασκευή είναι σύζυγος αλλά και εργαζόμενη μητέρα 3 παιδιών ηλικίας από 13 έως 18 ετών. Η μεγαλύτερη κόρη της συμμετείχε και αυτή φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις μαζί με την μητέρα της και ήταν επιτυχούσα στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Οι δύο μητέρες και σύζυγοι, είχαν το σθένος, την υπομονή και τη δύναμη παρά τις αυξημένες οικογενειακές και εργασιακές τους υποχρεώσεις να φοιτήσουν στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας, να αποφοιτήσουν αριστεύοντας και να συμμετάσχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, για την εισαγωγή τους στα ανώτατα-ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η Αλεξάνδρα εισήχθη από τους πρώτους επιτυχόντες στο ΤΕΙ Λάρισας και συγκεκριμένα στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, ενώ η Παρασκευή είχε ανάλογη επιτυχία αφού εισήχθη στο ΤΕΙ Κοζάνης και στο τμήμα Μηχανικών Αντιρρύπανσης και Περιβάλλοντος.

Όπως τονίζουν οι δύο πανευτυχείς πλέον αδελφές, τίποτα δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν εάν δεν είχαν την αμέριστη συμπαράσταση από τις οικογένειές τους, των συζύγων τους αλλά και των παιδιών τους.

kozanilife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα