Η 18χρονη Μαρία ακολουθεί το όνειρό της και επιλέγει Κοσμητολογία και όχι Ιατρική!

Από τη μία τα βιβλία και από την άλλη τα καλλυντικά. Σε αυτό το δίλλημα η 18χρονη Μαρία Χούσου έκανε αυτό που πάντα ήθελε. Χρησιμοποίησε τα βιβλία για να φτάσει τον στόχο της.. Συγκέντρωσε 19.065 μόρια και ενώ θα μπορούσε να περάσει σε όποια σχολή ήθελε του τρίτου πεδίου, ανάμεσα τους η ιατρική και η φαρμακευτική. Εκείνη επέλεξε να σπουδάσει αισθητική και Κοσμητολογία και όπως ήταν αναμενόμενο εισάγεται πρώτη στη Σχολή της.

Η περίπτωση της 18χρονης, αυτές τις μέρες δίχασε το διαδίκτυο. Άλλοι μαθητές πασχίζουν, αγχώνονται, διαβάζουν ατελείωτες ώρες για να γίνουν γιατροί και δεν τα καταφέρνουν. Όταν οι οικείοι της άκουσαν το αποτέλεσμα την προβλημάτισαν ενδεχομένως για να αλλάξει την επιλογή της, εκείνη όμως έπραξε στο μηχανογραφικό της, αυτό που ίσως θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι μαθητές. Να επιλέξουν αυτό που αγαπούν και όχι τα μόρια που συγκέντρωσαν…

Στο πλευρό της η οικογένεια της και ο παππούς της ο οποίος ένιωσε υπερήφανος για το αποτέλεσμα και την επιλογή της και η χαρά του είναι απερίγραπτη.

Πανευτυχής λοιπόν για την επιτυχία της ετοιμάζει βαλίτσες για να ζήσει την φοιτητική της ζωή στη Θεσσαλονίκη. Εμείς να της ευχηθούμε υγεία και πάντα επιτυχίες.

neatv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα