Βεντέτα το έγκλημα στο Γέρακα: Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο γιος του δολοφόνησε το παιδί μου

Έγκλημα εκδίκησης φαίνεται πως ήταν η δολοφονία ενός 60χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Γέρακα. Όπως προέκυψε, δράστης της δολοφονίας είναι ο πατέρας του νεαρού που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2016, στην περιοχή Άγιος Πέτρος στην Πεντέλη, ενώ θύμα είναι ο πατέρας του ανθρώπου που φέρεται να τον σκότωσε.

Μάλιστα ομολόγησε πως ήταν αυτός που στις 15 Ιουλίου σκότωσε έξω από ένα σούπερ μάρκετ στο Γέρακα τον 60χρονο πατέρα του δράστη της δολοφονίας του γιου του, ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί και φυλακισθεί.

Οι υποψίες των αστυνομικών είχαν πέσει επάνω στον πατέρα του νεαρού από την πρώτη στιγμή και οι κάμερες ασφαλείας απέδειξαν ότι οι υποψίες τους ήταν σωστές, καθώς φάνηκε ότι παρακολουθούσε το θύμα του με το αυτοκίνητό του και μόλις είδε να σταθμεύει έξω από το σούπερ μάρκετ τον περίμενε υπομονετικά.

Μόλις το θύμα βγήκε από το κατάστημα και επέστρεψε στο αυτοκίνητο του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τρεις φορές.

Στους αστυνομικούς είπε «δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο γιος του δολοφόνησε το παιδί μου και έκλεισε δυο σπίτια».

Ο δράστης που πήρε το νόμο στα χέρια του, είναι σύμφωνα με τις Αρχές σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ μετά τη δολοφονία του γιου του είχε φύγει από το σπίτι του και έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με το cnn.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 60χρονου ημεδαπού, ο οποίος, απογευματινές ώρες της 15-7-2017, βρέθηκε δολοφονημένος εντός του αυτοκινήτου του, στη Λεωφόρο Μαραθώνος στον Γέρακα.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστης είναι ένας 49χρονος ημεδαπός.

Το θύμα ήταν πατέρας 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος την 24-11-2016 συνελήφθη ως ο δράστης της ανθρωποκτονίας 20χρονου ημεδαπού, γιού του 49χρονου συλληφθέντα, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στις 8-5-2016 στην περιοχή Άγιος Πέτρος της Πεντέλης (σχετικό το από 25-11-2017 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για διενέργεια κυρίας ανάκρισης σε Τακτική Ανακρίτρια η οποία εξέδωσε ένταλμα, δυνάμει του οποίου την 10-8-2017, συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα