Δολοφονία Χριστοφάκη: Στην οικογένειά του η επιμέλεια της 7χρονης κόρης του

Σε καλό κλίμα έγινε στο Μόναχο η συνάντηση της οικογένειας του αείμνηστου Αντώνη Χριστοφάκη με τις γερμανικές αρχές, για το θέμα της επιμέλειας της 7χρονης κόρης του Μαρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-mesara.gr, στη συνάντηση συμμετείχαν η γιαγιά της Μαρίας, Ειρήνη και ο θείος της, Αλέξανδρος, με τη σύζυγό του.

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Χριστοφάκης είχε σκοτωθεί από τον εραστή της γυναίκας του, και φίλο του, έναν 28χρονο Έλληνα, ο οποίος πείστηκε από τη σύζυγο του θύματος και ανέλαβε να σκοτώσει τον 32χρονο από την Κρήτη.

Η μικρή ήταν μαζί τους από την πρώτη στιγμή και ήταν πολύ ευτυχισμένη. Θα πάει στον παιδικό σταθμό να αποχαιρετήσει τους συμμαθητές της και στη συνέχεια θα φύγουν όλοι μαζί αεροπορικώς για την Κρήτη, μετά από άδεια των γερμανικών αρχών.

Η μικρή Μαρία έρχεται προσωρινά για διακοπές στο Σίβα του Δήμου Φαιστού, ενώ αρχές Αυγούστου αναμένεται το δικαστήριο, προκειμένου να δοθεί η οριστική επιμέλεια της μικρής Μαρίας στην οικογένεια του πατέρα της, Αντώνη. Στόχος τους είναι να εγκλιματιστεί το παιδί στο χωριό, να έλθει σε επαφή και γνωριμία με τα άλλα παιδιά, καθώς το Σεπτέμβρη θα είναι μαθήτρια στο Δημοτικό Σχολείο του Σίβα.

Δεν έκρυβε τη χαρά του ο θείος της, Αλέξανδρος Χριστοφάκης, με τον οποίο επικοινωνήσε το e-mesara.gr, για την όλη εξέλιξη της υπόθεσης και πιστεύει, όπως μας είπε, ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού στην οικογένειά τους.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι στις 12 Ιουλίου καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη, η μητέρα της Μαρίας και σε ισόβια, ο δολοφόνος του πατέρα της από τις γερμανικές αρχές.

e-mesara.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα