Πτώση ελικοπτέρου: Το ιατρικο ανακοινωθέν για την υγεία του επιζώντα

Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του μοναδικού επιζήσαντα από την πτώση ελικοπτέρου στον Σχοινιά που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του χειριστή του και ενός επιβάτη.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται ο τραυματίας:

"Ο ασθενής Δ.Ε., ετών 22, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ ΚΑΤ την 23-06-2017, 11:45 πμ, ως τραυματίας κατόπιν αναφερόμενης πτώσης με ελικόπτερο. Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης. Παραμένει νοσηλευόμενος, σε σταθερή κατάσταση, στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία».

Η πρωινή τραγωδία σήμερα στον βάλτο του Σχοινιά με την πτώση του ελικοπτέρου από άγνωστη αιτία έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Νεκροί είναι ο Ακης Βουλγαρέλης, ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο και ο πιλότος του ελικοπτέρου, Δημήτρης Πρέντζας, ένας πολύ έμπειρος πιλότος όπως λένε όσοι τον γνώριζαν. Ηταν συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας με πολλές ώρες πτήσης.

Τραυματίας είναι ένας φοιτητής ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κάκωση στον θώρακα, κατάγματα στα πλευρά και στην ωμοπλάτη και θλάσεις σε άλλα σημεία του σώματός του.

Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα μετέδιδε ζωντανά τον θάνατό του. Μια εμπειρία που όλοι κάποιοι στιγμή στην ζωή τους θέλουν να ζήσουν. Μια βόλτα με ελικόπτερο κατέληξε σε τραγωδία. Ο νεαρός αυτός άνδρας, πατέρας ενός παιδιού έχασε σήμερα το πρωί την ζωή του στον βάλτο του Σχοινιά και η τελευταία του ανάρτηση στο facebook έμελλε να είναι το τέλος... «Ελεγχος βάρδιας από ψηλά», ήταν ο τίτλος που έβαλε ο ίδιος στην ανάρτηση αυτή.

ΒΙΝΤΕΟ : Ο πιλότος που σκοτώθηκε στον Σχοινιά

ΒΙΝΤΕΟ - Ρεπορτάζ

ΒΙΝΤΕΟ: Ντοκουμέντο - ο φύλακας καταγράφει την πτώση του ελικοπτέρου πριν συντριβεί

enikos

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα