Τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ - Live η ομιλία Καραμανλή παρουσία Μητσοτάκη-Σαμαρά

Τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ - Live η ομιλία Καραμανλή παρουσία Μητσοτάκη-Σαμαρά

Ο χαιρετισμός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην εκδήλωση με θέμα,Κωνσταντίνος Καραμανλής-Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη

Mε αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», οργανώνει εκδήλωση με θέμα: Κωνσταντίνος Καραμανλής, Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη».

 Ομιλητής είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ενώ στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τους προσκεκλημένους -υπουργούς, βουλευτές και στελέχη και φίλους της ΝΔ- θα καλωσορίσουν οι κ. Πέτρος Μολυβιάτης και Αχιλλέας Καραμανλής, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, αντιστοίχως. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή βίντεο από στιγμές όλων των Προέδρων της ΝΔ. Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Γεώργιο Ράλλη, τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη,  και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα