Οι ευχές μας συνοδεύουν τη Φώφη Γεννηματά. Ήταν ευδιάθετη. Υπάρχει αισιοδοξία από τους γιατρούς

Οι ευχές μας συνοδεύουν τη Φώφη Γεννηματά. Ήταν ευδιάθετη. Υπάρχει αισιοδοξία από τους γιατρούς

Οι ευχές μας συνοδεύουν τη Φώφη Γεννηματά. Έχει περάσει και άλλες περιπέτειες υγείας. Είμαι σίγουρος ότι και σε αυτήν τη μάχη θα βγει νικήτρια.

Την επισκέφτηκα πριν από λίγο. Ήταν ώρα που ξεκουραζόταν.

Πληροφορήθηκα ότι ήταν απολύτως ευδιάθετη το πρωί.

Το μήνυμα που έχω να μεταφέρω είναι ότι σε αυτήν τη μάχη υπάρχει και η αισιοδοξία των γιατρών μαζί με πολλές δικές μας ευχές

Την κ. Γεννηματά επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα και ο συνυποψήφιός της για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Χάρης Καστανίδης.

Η είδηση της επιδείνωσης της υγείας της υγείας της Φώφης Γεννηματά έσκασε σαν βόμβα στη Χαριλάου Τρικούπη.
Το απόγευμα της Τρίτης μιλώντας στους στενούς της συνεργάτες μέσα από τον Ευαγγελισμό η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκε αισιόδοξη για τη δεύτερη μάχη που καλείται να δώσει με τον καρκίνο. Η κατάστασή της όμως δεν της επιτρέπει να δώσει και τη μάχη στην κούρσα διαδοχής για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Η ίδια δηλώνει αισιόδοξη για τη μάχη με την ασθένεια. Από την πρώτη στιγμή μαζί της επικοινώνησαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί για να της ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

Το πρωί μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες την επισκέφτηκε στον Ευαγγελισμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ από χθες το βράδυ δέχεται τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα συμπαράστασης από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Με την κα Γεννηματά επικοινώνησαν από την πρώτη στιγμή και οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η κα Γεννηματά με τη δήλωσή της ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει εγγυητής της ενότητας και της εκλογικής διαδικασίας.

Οι συνυποψήφιοί της Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης ανέστειλαν όλες τις προεκλογικές τους δραστηριότητες και παρουσίες στα μέσα ενημέρωσης.

Οι στενοί συνεργάτες της προέδρου του ΚΙΝΑΛ εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρει και όπως σημειώνουν είναι «Η Φώφη Γεννηματά είναι μαχήτρια και ξέρει να παλεύει και να κερδίζει».

Κυριάκος Μητσοτάκης – Επισκέφτηκε τη Φώφη Γεννηματά στον Ευαγγελισμό
Στον Ευαγγελισμό μετέβη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να επισκεφθεί την Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς τη Δευτέρα εισήχθη με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την κα Γεννηματά πριν πάει στο γραφείο του και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της.

Από χθες (12.10.2021) όταν έγινε γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ευχήθηκαν να ξεπεράσει γρήγορα το νέο πρόβλημα της υγείας της.

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή», έγραψε στο Twitter το απόγευμα της Τρίτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας, ενώ από το πρωί σήμερα υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων.

ς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα