Περαστικά Μητσοτάκη σε Τσίπρα για τον γιο του που βρέθηκε θετικός στον κορoνοϊό

Περαστικά Μητσοτάκη σε Τσίπρα για τον γιο του που βρέθηκε θετικός στον κορoνοϊό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με μια ανάρτηση στο Twitter, ευχήθηκε περαστικά στον γιο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του κ. Τσίπρα και να ξεπεράσει η οικογένεια γρήγορα αυτήν τη δοκιμασία», έγραψε ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε μέσω των social media ότι ο γιος του, Ορφέας, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ενώ εμφανίζει ελαφρά συμπτώματα.

Τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όσο η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα και ο άλλος γιος τους, Φοίβος, βρέθηκαν αρνητικοί στο τεστ για τον κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε  η οικογένεια.

Αν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου, ακόμη δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος για να έχει πλήρη ανοσία, οπότε για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει στο σπίτι.

Η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι. Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός. Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης.

Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».

Επιπλέον, σε τεστ ανίχνευσης κοροναϊού για προληπτικούς λόγους θα υποβληθεί σήμερα όλο το προσωπικό της Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα