Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από μέλος του ΚΙΝΑΛ η Ζέφη Δημαδάμα

Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από μέλος του ΚΙΝΑΛ η Ζέφη Δημαδάμα

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου έδωσαν δύναμη και κουράγιο και σε άλλες γυναίκες να μιλήσουν για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης. Μετά τη «βροχή» καταγγελιών που ακολούθησε από αθλήτριες αλλά και φοιτήτριες, για την παρενόχληση που υπέστη μίλησε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα.

Η καταγγελία της Ολυμπιανίκη Σοφίας Μπεκατώρου ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά. Η σεξουαλική παρενόχληση, η κακοποίηση, η βία είναι παντού, στον αθλητισμό, στα ΜΜΕ, στην πολιτική, στο θέατρο, στο γραφείο, λέει η Ζέφη Δημαδάμα. Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής μιλά στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από στέλεχος του κόμματος μέσα σε ένα ασανσέρ.

Όπως ανέφερε η κ. Δημαδάμα το περιστατικό συνέβη και σε εκείνη πριν από πολλά χρόνια, ενώ όσον αφορά στο άτομο που την παρενόχλησε, έχει αποσυρθεί από την πολιτική πριν από πολύ καιρό.

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, τονίζει η Ζέφη Δημαδάμα τονίζοντας ότι έχει έρθει η ώρα να δημιουργηθεί η αλυσίδα αλληλεγγύης ώστε οι γυναίκες που έχουν ζήσει τον εφιάλτη για την κακοποίηση, την παρενόχληση, την απαξίωσή τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα