Παπαθανάσης: Το απόγευμα οι αποφάσεις για το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Όχι ακόμη click in shop

Παπαθανάσης: Το απόγευμα οι αποφάσεις για το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Όχι ακόμη click in shop

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης επιβεβαίωσε ότι σήμερα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις τις κυβέρνησης σχετικά με το λιανεμπόριο και το click away.

«Εχουμε πει από την αρχή ότι, όταν θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο, θα γίνει μέσω του cklick away» είπε ο κ. Παπαθανάσης. Παράλληλα, τόνισε ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος τρόπος ανοίγματος του λιανεμπορίου, έδωσε μία κινητικότητα (μαζί με τα κομμωτήρια) που έφτασε το 15% κατά τη διάρκεια των εορτών. «Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το click away είναι προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων» προσέθεσε. Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν σκέψεις προς το παρόν για click in shop.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, οι Αρχές αναμένουν τις προτάσεις της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό για να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις που, όπως έχει γίνει γνωστό, θα γίνουν το απόγευμα από τον Νίκο Χαρδαλιά. Όσο για το δίλλημα ανάμεσα σε σχολεία και λιανεμπόριο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απάντησε ότι για την Κυβέρνηση, το άνοιγμα των σχολείων ήταν και είναι βασική προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα