Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η πολιτική, οι δύο γάμοι και τα παιδιά του

Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η πολιτική, οι δύο γάμοι και τα παιδιά του

Ο Νίκος Χορδαλιάς βρίσκεται καθημερινά στις 6 το απόγευμα στο πλευρό του Σωτήρη Τσιόρδα και μαζί ενημερώνουν τους πολίτες για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του φονικού ιού κορωνοϊού στην χώρα μας. Ποιος είναι ωστόσο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας;

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο, ενώ όσον αφορά την προσωπική του ζωή, έχει πραγματοποιήσει δυο γάμους και έχει αποκτήσει δυο κόρες, μια από τον κάθε ένα. Και στις δυο έχει τεράστια αδυναμία και είναι η κύρια προτεραιότητα του.

Γεννήθηκε το 1968 στον Βύρωνα. Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Από το 2003 έως το 2014 διέτελεσε δήμαρχος Βύρωνα και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Προσωπική ζωή

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο πανέμορφων κοριτσιών, της Ιωάννας και της Δήμητρας!

Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με την δεύτερη σύζυγο του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου, έχει αποκτήσει την δεύτερη και μικρότερη κόρη του, Δήμητρα.

 

youweekly

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα