Βαρουφάκης: Το Twitter τον κράζει για τη Μάγδα Φύσσα

Βαρουφάκης: Το Twitter τον κράζει για τη Μάγδα Φύσσα

Η κριτική που δέχεται ο Γιάνης Βαρουφάκης στο twitter μετά την απόφασή του να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, χωρίς να την ενημερώσει είναι σφοδρή με τους χρήστες να τον επικρίνουν με τα χειρότερα λόγια για την επιπολαιότητά του.

Στην πρότασή του, απάντησε αμέσως η Μάγδα Φύσσα, η οποία τον ευχαρίστησε μεν -αρνούμενη την πρόταση-, αλλά και τον «άδειασε» αφού ανέφερε στη δήλωσή της ότι δεν ήταν ενήμερη.

Η απάντηση της Μάγδας Φύσσα στο Γιάνη Βαρουφάκη

«Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ. Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική», αναφέρει η Μάγδα Φύσσα.
 

Η απάντηση του MέΡΑ25 για τη Μάγδα Φύσσα

Σε απάντηση σχολίων και αντιδράσεων σχετικά με την πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, το γραφείο τύπου του κόμματος σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «η Μάγδα Φύσσα θεώρησε την πρότασή μας τιμητική, και μας ευχαρίστησε για αυτήν, μας τιμά. Το ότι δεν την αποδέχθηκε την τιμά και επιβεβαιώνει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα και, για αυτό, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα συμβολικό αξίωμα όπως η Προεδρία της Δημοκρατίας»

Η απάντηση βέβαια του ΜΕΡΑ25, δεν κατάφερε να μειώσει την ένταση των σχολίων, ενώ το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη φαίνεται να προσπαθεί να τα μαζέψει όπως-όπως λέγοντας ότι «Το ότι δεν την αποδέχθηκε την τιμά και επιβεβαιώνει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα». 


 

Αυτό το γενικό μπέρδεμα και η εξαιρετικά επιπόλαιη κίνηση του Βαρουφάκη δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter, μάλιστα οι περισσότεροι επισημαίνουν το ότι στην ουσία η Μάγδα Φύσσα αγνοήθηκε.

Οι αναρτήσεις στο twitter

 

Για τη χυλόπιτα στον Βαρουφάκη γράφει το Ορφανό του Τσίπρα

    Εγώ στην θέση της Φύσσα θα τους έκανα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή νεκρού

Έχουν περάσει σούργελα και σούργελα από την Βουλή, αυτοί όμως του Βαρουφάκη το έχουν αναγάγει σε επιστήμη
.
Ντροπή σας γυμνοσάλιαγκες https://t.co/MccQaS6kcP

 

Εδώ έπαιξε τη χώρα στα ζάρια, στη Φύσσα θα κολλήσει;

 

 

Φωτογραφίες: Intime.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα