Καβγάς Βλάχου - Μπογδάνου: Επί των ημερών σας, αστυνομικός πυροβόλησε τον Γρηγορόπουλο

Καβγάς Βλάχου - Μπογδάνου: Επί των ημερών σας, αστυνομικός πυροβόλησε τον Γρηγορόπουλο

Δεν χωρά αμφιβολία ότι αυτό που εκστόμισε η Νίνα Κασιμάτη, είναι μία ανοησία. Να διαχωρίσουμε την αστυνομική αυθαιρεσία από τέτοια χυδαιολογία», τόνισε αρχικά ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παναγιώτης Βλάχος, σχετικά με την ανάρτησή της στο facebook, όπου έγραψε το σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». 

«Ακούγοντας, όμως, τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, λυπάμαι πάρα πολύ που ο ακροδεξιός λόγος όχι μόνο έχει διεισδύσει στη Νέα Δημοκρατία, αλλά διαμορφώνει και την ατζέντα. Αυτά που ακούμε από βουλευτές της ΝΔ για ξερονήσια, για λαθρομετανάστες... Μου κάνει εντύπωση πώς στελέχη της, όπως ο κ. Μπογδάνος αγκαλιάζουν τόσο εύκολα τον ακροδεξιό λόγο» συμπλήρωσε με τον βουλευτή της ΝΔ να του απαντά: «Διχάζετε με fake news στα πάνελ». 

«Πρέπει να ρίξετε τους τόνους. Είστε κυβέρνηση» είπε απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο Π. Βλάχος. «Είστε ένας βαθιά μορφωμένος άνθρωπος. Δεν τα πιστεύετε αυτά που λέτε» συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ. 

«Δεν μπορούμε να έχουμε επιλεκτική ευαισθησία στον ρατσισμό» είπε, ακόμη. 

«Εγώ θυμάμαι ότι επί των ημερών σας, αστυνομικός πυροβόλησε τον Γρηγορόπουλο» είπε ο Παναγιώτης Βλάχος για να προσθέσει πως «θέλουμε μία αστυνομία που να κάνει τη δουλειά της. Που να εφαρμόζει το νόμο». 

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα