Κορυδαλλός: Καθηγητής μουσικής κατηγορείται για σeξουαλική κακοποίηση 9χρονου

Κορυδαλλός: Καθηγητής μουσικής κατηγορείται για σeξουαλική κακοποίηση 9χρονου

Οικογένεια στον Κορυδαλλό κατήγγειλε ότι ο 9χρονος γιος τους έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης από τον 61χρονο δάσκαλο μουσικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ένα μήνα από την ημέρα που είχαν ξεκινήσει μαθήματα κιθάρας ο 61χρονος με το 9χρονο αγόρι, η συμπεριφορά του μικρού είχε αλλάξει. Έπειτα από πίεση των γονιών του, ο 9χρονος τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Ο 61χρονος όταν βρέθηκε μόνος με το ανήλικο αγόρι στο σπίτι του έβγαλε τα ρούχα, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά σε ακατάλληλα σημεία του σώματός του.

Τρομοκρατημένοι οι γονείς ακούγοντας την περιγραφή άρχισαν να εξετάζουν το παιδί για να βρουν σημάδια που να φανερώνουν σεξουαλική κακοποίηση.

Έξαλλος ο πατέρας πήγε στο σπίτι του δασκάλου. Οι δυο τους γνωριζόντουσαν από τη γειτονιά στον Kορυδαλλό για αυτό του εμπιστεύτηκε και τη μουσική εκπαίδευση του παιδιού του.

Ο πατέρας χτύπησε την πόρτα και μόλις ο δάσκαλος άνοιξε εκείνος άρπαξε μία κιθάρα και την έσπασε πάνω στο σώμα και το κεφάλι του 61χρονου, καταφέρνοντάς του πολλαπλά χτυπήματα.

Το παιδί το εξέτασε παιδοψυχολόγος, ο οποίος διαπίστωσε ότι όσα υποστήριξε το παιδί είχαν βάση και δεν είναι αποκύημα της φαντασίας του.

Ο δάσκαλος νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και όταν έλαβε εξιτήριο υπέβαλε μήνυση στον πατέρα του παιδιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα