Μπριζίτ Μακρόν για Μαρέβα Μητσοτάκη: Είναι μια καινούργια φίλη, έχουμε πάρα πολλά κοινά

Μπριζίτ Μακρόν για Μαρέβα Μητσοτάκη: Είναι μια καινούργια φίλη, έχουμε πάρα πολλά κοινά

Τη συνάντησή της με την Μαρέβα Μητσοτάκη σχολίασε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

«Η Μαρέβα είναι μια καινούργια φίλη με την οποία έχουμε πάρα πολλά κοινά» δήλωσε η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν.

Το Gala έγραψε ότι οι δύο πρώτες Κυρίες Γαλλίας και Ελλάδας κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντησής τους στο μέγαρο των Ηλυσίων διαπίστωσαν ότι έχουν πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Μάλιστα, το Πρωτόκολλο προέβλεπε να μείνουν μαζί για μισή ώρα, ωστόσο η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μπριζίτ Μακρόν έμειναν μαζί για δύο ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Gala, οι δύο κυρίες «μίλησαν για λογοτεχνία, για την αρχαία ελληνική γραμματεία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πολύ μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους η οποία αποτυπώθηκε και στις φωτογραφίες που έβγαλαν μετά το τέλος της συνάντησής τους».

Ακόμη, συνέκριναν τις εμπειρίες τους, πώς είναι να ζεις δίπλα σε πολύ ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες, όπως οι Μακρόν και Μητσοτάκης, οι οποίοι έχουν αντίστοιχα την ευθύνη της διακυβέρνησης σε Γαλλία και Ελλάδα.

Επιπλέον, συζήτησαν για την Παιδεία στην οποία, ως πρώην καθηγήτρια, η Μπριζίτ Μακρόν δίνει μεγάλη σημασία και το έχει θέσει ως προτεραιότητά της στις δραστηριότητές της δίπλα στον πρόεδρο της Γαλλίας.

Τέλος, το περιοδικό Gala υπογραμμίζει ότι η Μαρέβα Γκραμπόφκσι «αποχώρησε από το Ελιζέ μόνη της αφού η συνάντηση Μακρόν-Μητσοτάκη είχε τελειώσει νωρίτερα».

Η Μαρέβα Μητσοτάκη χαρακτήρισε ως «αξέχαστη εμπειρία» την συνάντησή της με την Μπριζίτ Μακρόν.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα