Μαρέβα Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν τράβηξαν τα φλας στο Ελιζέ!

Μαρέβα Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν τράβηξαν τα φλας στο Ελιζέ!

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Εμανουέλ Μακρόν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/08).

Τον Έλληνα πρωθυπουργό, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι, υποδέχθηκε το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας στο Ελιζέ.

Η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας στάθηκε διακριτικά στο πλευρό του Εμανουέλ Μακρόν, προκειμένου να υποδεχθεί την σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη και να ξεκινήσουν το πρόγραμμα, όσο οι δύο άνδρες θα έχουν τη συνάντησή τους στο Ελιζέ.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μπριζίτ Μακρόν αντάλλαξαν θερμή χειραψία και λίγο πριν οι σύζυγοί τους πάρουν θέση στο βήμα που είχε στηθεί για τις σύντομες δηλώσεις τους, πόζαραν για την καθιερωμένη φωτογραφία.

Η σύζυγός του Έλληνα πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα κουστούμι σε μαύρο χρώμα. Ειδικότερα, φόρεσε παντελόνι με ρίγες και κόκκινο πουκάμισο. Από την άλλη, η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα φόρεμα σε μπεζ απόχρωση με μανίκι μέχρι τον αγκώνα και για ακόμη μία φορά έριξε τα μαλλιά της μπροστά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα