Πικραμμένος: Παρέδωσε την εξουσία στον Σαμαρά

20 Ιουνίου 2012, 17:36

Πικραμμένος: Παρέδωσε την εξουσία στον Σαμαρά

Παρέδωσε πριν από λίγο την εξουσία ο Παναγιώτης Πικραμμένος στο νέο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε μια σύντομη τελετή παράδοσης και παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου, μέσα σε θερμή ατμόσφαιρα.    

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός μέχρι πριν λίγα λεπτά,  ευχήθηκε στον εκλεγμένο διαδοχό του μεταξύ άλλων «η   Ελλάδα μας να βρει την θέση που της αξίζει στην Ενωμένη Ευρώπη». Διαβεβαίωσε  επίσης τον κ. Σαμαρά ότι «στην προσπάθεια αυτή δεν θα είσαστε μόνοι,  θα έχετε τη συσπείρωση και τη στήριξη όλων μας».   Αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία ο κ. Πικραμμένος παρέδωσε στο νέο πρωθυπουργό τους φακέλους  που ετοίμασε το Γραφείο Πρωθυπουργού για όλα τα ζητήματα. 

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε ανάμεσα σε άλλα ότι γνωρίζει  καλά «τι σημασία έχει η επιστροφή της αξιοπρέπειας στον ελληνικό λαό που έχει τραυματιστεί», ενώ αναφέρθηκε και στα οικονομικά προβλήματα των πολιτών.
Ο νέος πρωθυπουργός συνεχάρη τέλος τον απερχόμενο «για την  άψογη εκτέλεση των καθηκόντων» του  από χαρακτηριστικά ανέφερε. « Από τις εμπειρίες σας και τις γνώσεις σας  αισθάνομαι  ότι έχω αποκτήσει έναν φίλο του οποίου την εμπειρία και τις γνώσεις χρειάζομαι να μοιραστώ» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.​