Ο καιρός σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου - Που αναμένονται βροχές

Ο καιρός σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου - Που αναμένονται βροχές

Σήμερα Τρίτη στα νησιά του νότιου Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες, ενώ στα Δωδεκάνησα υπάρχει και μικρή πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας μετά το μεσημέρι. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -10 έως 4 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από -11 έως 10, στην Ήπειρο από -5 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -5 έως 10, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -4 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από -1 έως 8 βαθμούς, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι με εντάσεις έως 7 Μποφόρ στο Αιγαίο και έως 6 Μποφόρ στο Ιόνιο.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί-βόρειοι με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς.

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα