Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός όλη την εβδομάδα

Με βροχές και καταιγίδες ο καιρός όλη την εβδομάδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-03-2020 (25Η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ)

Στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, οπού πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις που από τα δυτικά θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη και πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6, βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 και στο βόρειο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 26-03-2020

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας καθώς και στα κεντρικά και βόρεια

ημιορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Από το βράδυ στα νοτιοδυτικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-03-2020

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα στα δυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από ανατολικές με την ίδια ένταση. Βαθμιαία εξασθένηση των ανέμων στα δυτικά από το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-03-2020 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-03-2020

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Από το Σάββατο το απόγευμα και από τα δυτικά

τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και την Κυριακή βαθμιαία θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα του Σαββάτου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και την Κυριακή σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα