Πως θα γίνει το click away; Τι πρέπει να έχετε μαζί σας; Ο κωδικός στο 13033

Πως θα γίνει το click away; Τι πρέπει να έχετε μαζί σας; Ο κωδικός στο 13033

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας για το click away

Ο πελάτης για να μετακινηθεί προς το κατάστημα θα πρέπει να έχει στην κατοχή του ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής ή SMS από την επιχείρηση που θα περιέχει επωνυμία επιχείρησης, ΑΦΜ, επωνυμία πελάτη και ακριβή ώρα παραλαβής της παραγγελίας. Μόνο ένας θα επιτρέπεται να πηγαίνει να παραλάβει το προϊόν. Η παραγγελία θα παραδίδεται σε έναν και όχι σε ομάδα ανθρώπων.

Τι κωδικό SMS στέλνετε στο 13033 για το click away

Οι πολίτες που επιθυμούν να κάνουν τις αγορές τους μέσω click away θα πρέπει να στείλουν τον κωδικό SMS 2 στο 13033.

Τι είναι το click away 

Με τη μέθοδο του click away θα γίνεται παραγγελία από τον καταναλωτή στο κατάστημα, η παραγγελία θα ετοιμάζεται, ο πολίτης θα κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και στη συνέχεια θα πηγαίνει στο κατάστημα για να παραλάβει την παραγγελία του. Με αυτό τον τρόπο θα μειώνεται στο ελάχιστο η ανθρωπινή επαφή ενώ θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και ο συνωστισμός μέσα στα καταστήματα.

Το «click away» προβλέπει τα εξής τρία βήματα:

-Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος. 

-Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.

-Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας - πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

«Η μέθοδος του «click away» θα αποτελέσει τον μόνο τρόπο για τα εμπορικά καταστήματα, να πωλούν τη περίοδο της εορταστικής αγοράς των Χριστουγέννων» αναφέρει το ΕΒΕΠ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα