Επανέναρξη των πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Λάρνακα

Επανέναρξη των πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Λάρνακα

Την επανέναρξη των πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη Λάρνακα ανακοινώνει η μεγαλύτερη low cost αεροπορική εταιρεία της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα, από τις 21 Ιουνίου, ξεκινούν οι πτήσεις Αθήνα – Λάρνακα – Αθήνα, με έξι δρομολόγια εβδομαδιαίως, τα οποία θα διαρκέσουν έως τις 23 Οκτωβριου.

Αντίστοιχα, ξεκινούν τα δρομολόγια και μεταξύ Θεσσαλονίκης – Λάρνακας- Θεσσαλονίκης, με δυο πτήσεις εβδομαδιαίως, έως τις 30 Ιουνίου, οι οποίες θα διπλασιαστούν, σε τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως, για το χρονικό διάστημα από 2 Ιουλίου έως 23 Οκτωβρίου.
Μέτρα ασφάλειας υγείας

Η Blue Air έχει εφαρμόσει αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας στα αεροσκάφη της, τα οποία απολυμαίνονται καθημερινά και είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα HEPA που συλλαμβάνουν πάνω από το 99,97% των αερομεταφερόμενων μικροβίων στον φιλτραρισμένο αέρα.
 
Οι επιβάτες υποχρεούνται να φορούν μάσκες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, να απολυμαίνουν τα χέρια τους και να αποφεύγουν περιττές κινήσεις μέσα στην καμπίνα. Επιτρέπεται μία χειραποσκευή επί του αεροσκάφους, διαστάσεων 55 x 40 x 20 cm και βάρους έως 10 κιλά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα