Πυροβολισμοί στην Αγία Νάπα: Έτσι σώθηκε η 26χρονη Ελληνίδα

Πυροβολισμοί στην Αγία Νάπα: Έτσι σώθηκε η 26χρονη Ελληνίδα

Μία 26χρονη Ελληνίδα, η οποία ζει τα τρία τελευταία χρόνια στην Κύπρο, είναι μεταξύ των τεσσάρων ανυποψίαστων ανθρώπων, που τραυματίστηκαν από τα πυρά του δράστη σε καφετέρια στην Αγία Νάπα, στην Κύπρο.

Η αδελφή της γυναίκας μίλησε στον Alpha, λέγοντας πως η 26χρονη δέχτηκε δύο σφαίρες στο σώμα και στα πόδια. “Η υγεία της έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, όμως τα πρώτα 24ωρα είναι πάντα κρίσιμα, διότι υπάρχει ο φόβος των επιπλοκών. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ όμως επικοινωνεί με το περιβάλλον”, λέει στον τηλεοπτικό σταθμό.

Η αδελφή της 26χρονης ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση με το καλάσνικοφ. Βρέθηκαν στον λάθος τόπο την λάθος στιγμή, αλλά σώθηκαν. Όπως περιγράφει, “καθόμασταν στην καφετέρια όταν είδαμε έναν άνδρα που είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαντήλι, να βγαίνει από εστιατόριο και να κάθεται σε διπλανό τραπέζι. Προσπαθούσε να βρει στόχο. Όταν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος που έψαχνε είχε φύγει, σηκώθηκε, κοίταξε τον κόσμο και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά. Ευτυχώς ένας φίλος μας πρόλαβε να σπρώξει την αδελφή μου στο έδαφος και δεν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα