Ομαδικός βιασμός στην Κύπρο: Με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία

Ομαδικός βιασμός στην Κύπρο: Με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του «ομαδικού βιασμού» 19χρονης Βρετανίδας τουρίστριας από 12 Ισραηλινούς, σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας στην Κύπρο.

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun», επικαλούμενο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η ίδια η 19χρονη, αναφέρει πως η νεαρή Βρετανίδα ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί την εξανάγκασαν να αποσύρει την καταγγελία της και ότι δεν την επέτρεψαν να μιλήσει με δικηγόρο.

Η 19χρονη φέρεται να ισχυρίζεται, σύμφωνα με φίλο της που μίλησε στην εφημερίδα, επίσης πως η κυπριακή Αστυνομία της ανέφερε πως αν δεν αποσύρει την καταγγελία, θα προχωρήσουν σε συλλήψεις φίλων της.

Η υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό της, υπόθεση για την οποία συνελήφθησαν 12 νεαροί Ισραηλινοί. Λίγες μέρες αργότερα η 19χρονη απέσυρε την καταγγελία, λέγοντας πως η σεξουαλική συνεύρεση με τους Ισραηλινούς τουρίστες έγινε με τη θέλησή της, ωστόσο προέβη σε ψευδή καταγγελία επειδή ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη όταν αντιλήφθηκε πως οι Ισραηλινοί την βιντεογραφούσαν την ώρα της σεξουαλικής πράξης.

Τελικώς οι 12 Ισραηλινοί αφέθηκαν ελεύθεροι και η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 19χρονης με την κατηγορία της πρόκλησης δημόσιας βλάβης. Η 19χρονη, η οποία τελεί υπό κράτηση, παραπέμφθηκε σε δίκη η έναρξη της οποίας ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα