Σοκάρει η δολοφονία 39χρονου - Τους πάτησε με το αυτοκίνητο, γιατί πείραξαν την κοπέλα του

Σοκάρει η δολοφονία 39χρονου  - Τους πάτησε με το αυτοκίνητο, γιατί πείραξαν την κοπέλα του

Πατέρας δυο παιδιών ήταν ο 39χρονος Βρετανός τουρίστας ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Πάφο.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 39χρονος Charlie Birch διασκέδαζε με έναν 32χρονο φίλο του σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων στην Πάφο.

Εκεί βρισκόταν με την 23χρονη κοπέλα του και ένας 35χρονος Κύπριος ο οποίος φέρεται να έγινε έξαλλος επειδή οι δυο Βρετανοί φλέρταραν την κοπέλα του με αποτέλεσμα να τους στήσει «καρτέρι» όταν έβγαιναν από τη μπυραρία και να τους πατήσει με το αυτοκίνητό του.

Τους πάτησε με το αυτοκίνητο, γιατί πείραξαν την κοπέλα του!

Ωστόσο τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι δύο Βρετανοί επιχείρησαν να σώσουν την 23χρονη από τον 35χρονο, ο οποίος της επιτέθηκε. Μπήκαν στη μέση και πιάστηκαν στα χέρια με τον 35χρονο ώστε να τη γλιτώσουν.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ

Ο Charlie Birch ήταν πατέρας δυο παιδιών και βρισκόταν στην Κύπρο για οικογενειακές διακοπές.

Οικοδόμος στο επάγγελμα, ο Birch αποταμίευε χρήματα για έναν ολόκληρο χρόνο προκειμένου να κάνει τις διακοπές των ονείρων του στην Πάφο, οι οποίες έμελλε να είναι και οι τελευταίες της ζωής του.

Μαζί του στην Κύπρο ήταν οι δυο ανήλικες κόρες του, η μητέρα του και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Συγγενείς και φίλοι του Birch είναι σοκαρισμένοι από το τραγικό του τέλος. Κανείς δεν περίμενε ότι οι ειδυλλιακές του διακοπές θα μετατρέπονταν σε θρήνο.

Μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ, τον περιγράφουν ως έναν «εκπληκτικό πατέρα και πιστό φίλο» που ήταν πάντα «εκεί» όταν τον χρειάζονταν.

Ο 32χρονος φίλος του, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

 Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 35χρονος διασκέδαζε στην μπυραρία μαζί με μια 23χρονη. Στην ίδια μπυραρία βρίσκονταν και οι δύο Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες φλέρταραν τη συνοδό του 35χρονου, προκαλώντας την οργή του.

Βρετανικά ΜΜΕ ωστόσο αναφέρουν ότι οι δύο Βρετανοί επιχείρησαν να σώσουν την 23χρονη από τον 35χρονο, ο οποίος της επιτέθηκε.

Οι δύο Βρετανοί φέρεται να χτύπησαν τον 35χρονο, ο οποίος αποχώρησε από την μπυραρία και τους έστησε καρτέρι, περιμένοντας να φύγουν. Όταν λοιπόν βγήκαν από την μπυραρία και την ώρα που περπατούσαν στο δρόμο Πέγειας – Αγίου Γεωργίου, ο 35χρονος πάτησε γκάζι και τους χτύπησε με τον αυτοκίνητό του,εγκαταλείποντάς τους αιμόφυρτους στο οδόστρωμα.

Οδήγησε μάλιστα το αυτοκίνητο στο κοντινό λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου και το έριξε στη θάλασσα, αφήνοντας μέσα την 23χρονη, η οποία κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να βγει στην ξηρά.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο 39χρονος Βρετανός είναι νεκρός, ενώ ο 32χρονος ήταν σοβαρά τραυματισμένος.

Από την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 35χρονου, τον οποίο συνέλαβαν, όπως και την 23χρονη συνοδό του για δολοφονία εκ προμελέτης. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την προφυλάκισή τους.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα