Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 17χρονο που βίασε 81χρονη

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το κακουργιοδικείο στη Λευκωσία τον 17χρονο, ο οποίος ομολόγησε ενοχή για τον βιασμό 81χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Κύπρου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Μαρτίου ο σύζυγος της 81χρονης κατήγγειλε ότι γύρω στις 8 το βράδυ κάποιο πρόσωπο διέρρηξε το σπίτι της ενώ εκείνος απουσίαζε, επιτέθηκε στη σύζυγό του και τη βίασε.

Η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε απο γιατρό και διαπιστώθηκε οτι φέρει τραύματα στο χέρι και στη λεκάνη.

Στην πρώτη του κατάθεση όσον αφορά τον βιασμό, ο ίδιος ανέφερε πως δεν θυμάται κάτι τέτοιο, ενώ όταν υπήρξε σύνδεση του με τις επιστημονικές εξετάσεις παραδέχτηκε την κατηγορία.

Ο 17χρονος είχε βιάσει την ηλικιωμένη γυναίκα για να την εκδικηθεί επειδή όταν βρέθηκε στο σπίτι της με την εγγονή της, του έκανε παρατήρηση και τον έδιωξε ενώ ισχυρίστηκε πως όταν την βίασε βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ο 17χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με  τις κατηγορίες του βιασμού, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της διάρρηξης, τις δύο τελευταίες εκ των οποίων είχε παραδεχθεί από την αρχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα