Άναυδοι οι λουόμενοι! Αστυνομικός αυνανιζόταν δημοσίως σε παραλία

Αναυδοι έμειναν οι λουόμενοι στην πολυσύχναστη παραλία του Πρωταρά, όταν εντόπισαν έναν άνδρα να αυτοϊκανοποιείται δημοσίως, αδιαφορώντας για τα μικρά παιδιά που έπαιζαν στη θάλασσα! Υπέστησαν δε μεγαλύτερο σοκ, μόλις πληροφορήθηκαν πως ο άνθρωπος που επεδείκνυε τα... προσόντα του ήταν εν ενεργεία αστυνομικός!

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 το απόγευμα της Κυριακής. Η περιοχή του Πρωταρά, στην Κύπρο, έσφυζε από κόσμο, κυρίως από οικογένειες που είχαν ξεκινήσει από τα σπίτια τους για να φτάσουν στην παραλία λίγο πριν από τη δύση του ήλιου, ώστε να αποφύγουν τη ζέστη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάποια στιγμή οι λουόμενοι είδαν έναν άνδρα να αυνανίζεται δημόσια, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των υπολοίπων, και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον επιδειξία.

Ωστόσο, η συγκλονιστική διαπίστωση έγινε λίγα λεπτά αργότερα. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί έπαιρναν τα στοιχεία του δράστη, κατάλαβαν πως είχαν να κάνουν με έναν 44χρονο... συνάδελφό τους, ο οποίος αποφάσισε να τα βγάλει όλα στη φόρα, αδιαφορώντας για την κατακραυγή του κόσμου, σε περίπτωση που τον έπιαναν στα πράσα! Ο δράστης βρέθηκε με χειροπέδες, ενώ ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αστυνομικό.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που όργανο της τάξης σκανδαλίζει το νησί με τη συμπεριφορά του. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί ένας αστυνομικός, ο οποίος εγκατέλειπε την υπηρεσία του και επισκεπτόταν βραδινές ώρες περίπτερα στη Λευκωσία, όπου ξεφύλλιζε πορνοπεριοδικά έχοντας τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα