Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά!

Από αύριο και για ένα μήνα για αυτά τα ζώδια θα βρέχει λεφτά!

Από τις 23/11 και μέχρι τις 23/12 ο Ηλιος θα βρίσκεται στον πύρινο Τοξότη. Ολο αυτό το διάστημα, οι αλλαγές που θα έρθουν σε όλα τα ζώδια και σε κοσμικό επίπεδο θα προσφέρουν λύσεις και ευκαιρίες σε όλα τα πεδία της καθημερινότητα.

Νέες προκλήσεις στα συναισθηματικά ζητήματα, αλλά και προτάσεις συνεργασίας σε επάγγελμα και οικονομικά δεδομένα.  

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Αισθηματικές  αποκαλύψεις

Είστε κάτω από το άγρυπνο μάτι-όψεις του Αρη και της Αφροδίτης. Αυτό σημαίνει ειδικά για τους ελεύθερους ότι θα έχουν άτομα καινούργια να τους πλησιάζουν για να κατακτήσουν την καρδιά τους.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Οικονομική αλλαγή

Υπάρχει μεγάλη αστρολογική τύχη στο γήινο ζώδιό σας, που σίγουρα πρώτα ακουμπήσει και θα ανεβάσει την ψυχολογία σας, αλλά και θα σας κάνει να πάρετε περισσότερες στροφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Επιτυχίες

Ολα μπορούν να γίνουν με τον δικό σας τρόπο, αρκεί να εφαρμόσετε τη στρατηγική σας. Είστε μέσα σε ένα ερωτικό δίλημμα και ανάμεσα σε δύο προτάσεις που μόνο σας αγχώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Φιλικές επικοινωνίες

Είστε άκρως προβληματισμένοι με τις συμπεριφορές που έχουν οι φίλοι σας, αλλά και τα σχόλια τους γύρω από την προσωπική σας ζωή. Σίγουρα εσείς και οι δράσεις σας έχετε κάνει την αρχή!

ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Προτάσεις δέσμευσης

Εσείς έχετε χαθεί με όλα αυτά τα ευτράπελα που σας έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ολος αυτός ο καινούργιος ζωδιακός μήνας θα σας κάνει να έχετε και πάλι την καλή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Οικογενειακές αποφάσεις

Είστε μπλεγμένοι με ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά θέματα. Ολα αυτά και κάτω από τις θετικές επιρροές τουλάχιστον 3 πλανητών θα σας δώσουν ό,τι χρειάζεται είναι να δράσετε άμεσα.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Ερωτοφιλίες

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για κανέναν. Αυτό που έχει σημασία είναι  εσείς πια να πάρετε τις αποφάσεις σας για το ποιον επιθυμείτε να έχετε κοντά σας σαν μόνιμη αισθηματική συντροφιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Απαιτητικές προσδοκίες

Αν εσείς δεν έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, το μόνο σίγουρο είναι ότι χάνετε τον έλεγχο. Μέσα στη σχέση σας αυτό πιθανόν και να μεταφράζεται σαν πίεση και ζήλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ερωτικό κλίμα

Σίγουρα και άμεσα θα πρέπει να προβείτε σε κάποιες διορθωτικές δράσεις, έτσι ώστε να επέλθει το καλό ερωτικό κλίμα στη σχέση σας. Ηδη η προσπάθεια του ανθρώπου σας θα είναι ορατή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Δυναμική

Ολα αυτά που γίνονται στον αστρολογικό θόλο σάς αφήνουν ανεπηρέαστους. Η προστασία και η δυναμική που σας δίνει πλέον το σύμπαν είναι και τα δεδομένα που θα σας ολοκληρώσουν καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις

Δύσκολες υποθέσεις χωρισμών θα καταφέρουν να λύσουν οι σύντροφοι και σε απόλυτη συνεννόηση. Οικονομικές προτάσεις από εκεί που τις περιμένετε θα έρθουν και θα σας ανοίξουν τους δρόμους.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02-20/03

Συναισθηματική αποδοχή

Είστε ευθέως επηρεασμένοι από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο άσχημο ερωτικό σας παρελθόν και δεν μπορείτε πια να εμπιστευτείτε κανέναν. Αυτό από τα τέλη του μήνα και μετά θα πάψει.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα