Δώρο ένα κλειδί των Windows 11 /Windows 10 με αγορά προγραμμάτων του Office

Τα Lockdowns που έγιναν λόγω της πανδημίας του COVID-19 πέρυσι, είχαν ως αποτέλεσμα την ανάγκη της τηλεργασίας. Λόγω των αβεβαιοτήτων και των παγκόσμιων κινδύνων που φέρνει η νέα παραλλαγή Omicron, οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών επανεξετάζουν τα σχέδιά τους για τηλεργασία.

Η κοινωνική απόσταση και η στέγαση έχουν γίνει προτεραιότητες σε ορισμένους τομείς. Η εργασία από το σπίτι χωρίς να σας επηρεάζεται και να σας κρατήσει ασφαλείς τόσο οικονομικά όσο και σωματικά, είναι αρκετά σημαντική.

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας ενώ εργάζεστε από το σπίτι : κρατήστε το κανονικό σας χρονοδιάγραμμα, και αποκτήστε έναν άνετο χώρο εργασίας και μην ξεχνάτε τα διαλείμματα. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε την ευελιξία και την ασφάλεια της τηλεργασίας.

Επίσης, μην χάσετε την υποστήριξη λογισμικού από το Godeal24, καθώς τώρα σας προσφέρει το καλύτερο οικιακό λογισμικό του Microsoft Office. Με τις Ειδικές Πωλήσεις των Χριστουγέννων, μπορείτε να πάρετε το Microsoft Office σε χαμηλή τιμή από το Godeal24. Εκτός αυτού, θα λάβετε ένα κλειδί των Windows 11 /Windows 10 ως δώρο, εφόσον αγοράσετε κάποια από τις οικογένειες προγραμμάτων του Office.

Η πιο πρόσφατες εκδόσεις του Office 2021
Το Microsoft Office 2021 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της οικογένειας του Office που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με τα Windows 11. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στο επόμενο επίπεδο, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 10 / Windows 11 δωρεάν αυτή τη στιγμή.

Περισσότερες εκδόσεις για την εργασία και τις σπουδές σας

Τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι το πιο ευέλικτο και σταθερό σύστημα αυτή τη στιγμή και είναι μια καλή επιλογή για τους περισσότερους χρήστες.

Μην χάσετε τις παρακάτω προσφορές με έκπτωση 50%

Εάν θέλετε απλώς να αποκτήσετε τα Windows 10 /11, μπορείτε επίσης να πάρετε μια επίπεδη έκπτωση 50% σε αυτά τα προϊόντα. Διαλέξτε κάποια από τις παρακάτω προσφορές με κωδικό κουπονιού: EGD50

Επιπλέον προσφορές για εσάς σε λογισμικό με έκπτωση 62% και κωδικό κουπονιού: EGD62

Επιπλέον, στο GoDeal24, θα βρείτε πολλά προϊόντα της Microsoft, όπως διάφορες εκδόσεις του Office, του Project και άλλων. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να τα αγοράσετε όλα με 62% έκπτωση αν χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού EGD62

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερα εργαλεία για τον υπολογιστή σας, ώστε να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας.

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια ;

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας.
Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες.
Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στέλνοντας mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο service@godeal24.com.


Διαφημιστικό άρθρο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα