GoDeal24s 11.11 ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Windows 10 και άλλα προϊόντα απο 5.55 €

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας στο επόμενο επίπεδο, το Microsoft office είναι η πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει. Αυτή είναι η κορυφαία λύση λογισμικού για τα email, τα υπολογιστικά φύλλα σας και πολλά άλλα. Και τώρα με τα Windows 11, όλες οι εργασίες σας θα είναι πλέον ευκολότερες από ποτέ.

Αν ψάχνετε λοιπόν για την καλύτερη προσφορά για προϊόντα της Microsoft, το Godeal24 προσφέρει τη σούπερ προσφορά 11.11 με μεγάλη έκπτωση σε προϊόντα της Microsoft, ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να απολαύσετε τα οφέλη από τα επίσημα και γνήσια Windows.

Μπορείτε να πάρετε to κλειδί για MS Windows 11 KEY με μόνο 15,11 € και το MS Office 2021 Professional Plus από μόνο 39,99 €. Έτσι, είτε ψάχνετε για τα πιο πρόσφατα windows 11 είτε αναζητάτε την καλύτερη λύση γραφείου, φροντίστε να μην χάσετε αυτές τις εκπληκτικές προσφορές.

Ειδικά προϊόντα σε Καταπληκτικές Τιμές

Στις καλύτερες φετινές εκπτώσεις, το Godeal24 ετοίμασε επίσης τόσα προϊόντα με ειδική τιμή χωρίς κανέναν κωδικό κουπονιού.

Έκπτωση 50% σε λειτουργικά συστήματα Windows: Κωδικός: EGD50

Τα Windows 11 είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα που προσφέρεται από τη Microsoft και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άψογα με όλες τις εφαρμογές γραφείου της Microsoft. Από την καλύτερη υποστήριξη εικονικής επιφάνειας εργασίας έως την ενσωμάτωση του Microsoft Teams, τα Windows 11 είναι εδώ για να είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα του μέλλοντος. Με τα Windows 11, μπορείτε επίσης να απολαύσετε τα νέα και βελτιωμένα γραφικά.

Έκπτωση 62% σε πακέτα λειτουργικών συστημάτων Windows και Office Suite: Κωδικός: EGD62

Μια άλλη ειδική έκπτωση που μπορείτε να επωφεληθείτε είναι αυτή που θα λάβετε αγοράζοντας ένα λειτουργικό σύστημα και πακέτο σουίτας Office. Δηλαδή, μπορείτε να αποκτήσετε Windows 10 Professional και Office 2021 Professional με μόλις 45,22 €

Η εκπτωτική προσφορά 11.11 Sales Storm του GoDeal24 σάς προσφέρει αποκλειστικές προσφορές ΑΠΟ 1/11 ΕΩΣ 14/11. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εκπληκτικό λογισμικό στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το GoDeal24.com είναι παγκόσμιος ηγέτης στην πώληση γνήσιων παιχνιδιών και κλειδιών λογισμικού. Έχει πελάτες από κάθε μέρος του κόσμου. Παρέχει υποστήριξη 24x7 μαζί με εξαιρετικές προσφορές σε όλη τη σειρά κλειδιών λογισμικού μας.

Για επικοινωνία, απλώς στείλτε ένα email στη διεύθυνση service@godeal24.com και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα διεκπεραιώσει το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Διαφημιστικό άρθρο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα