Facebook: Αυτή είναι καλύτερη και η χειρότερη μέρα για να ποστάρεις!

Facebook: Αυτή είναι καλύτερη και η χειρότερη μέρα για να ποστάρεις!

Αν είσαι από αυτούς που μετράνε τα likes και τα share, αν κοιτάς κάθε 5 λεπτά πως πήγε το τελευταίο σου post τότε η παρακάτω πληροφορία θα σου φανεί χρήσιμη. Με τα δεδομένα που επεξεργάζεται το Facebook να είναι εξωφρενικά τεράστια η εταιρεία δίνει μερικές πληροφορίες στους απανταχού χρήστες του.
Με το 80% του κόσμου να δηλώνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί πως θα είναι ο κόσμος χωρίς το Facebook, όλο και περισσότεροι το χρησιμοποιούν για επαγγελματικούς λόγους, με τους influencers να είναι το πιο hot ανερχόμενο επάγγελμα των επόμενων χρόνων.

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που έκανε το ίδιο το facebook η καλύτερη μέρα για να ποστάρεις κάτι είναι η Τετάρτη, από τις 11 εώς τις 6 το απόγευμα. Ενώ η χειρότερη είναι η Κυριακή.

 Επίσης το καλοκαίρι η Δευτέρα είναι μια καλή ημέρα για να δημοσιεύσεις κάτι ενώ το χειμώνα η Πέμπτη έχει μια καλή δυναμική.

Οι υπάλληλοι μελέτησαν το engagement και τους χρήστες που είναι online και δημοσίευσαν τα δεδομένα, με τις απρόβλεπτες παραμέτρους να παίζουν πάντα ρόλο, όπως μια κακοκαιρία που παντα αυξάνει τον κόσμο που μένει κολλημένος στα social media.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα