Παίζει ρόλο τελικά το μέγεθος; Τι πιστεύουν οι γυναίκες;

Παίζει ρόλο τελικά το μέγεθος; Τι πιστεύουν οι γυναίκες;

Μελέτες έχουν δείξει  ότι το 45% των ανδρών αναφέρουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με το μέγεθος του πέους τους και θα επιθυμούσαν να είχαν μεγαλύτερο. Ωστόσο, στην ίδια μελέτη, οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν ότι ήταν ευχαριστημένες με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους.

Το μέγεθος επηρεάζει την ευχαρίστηση κατά τη σεξουαλική επαφή;
Σε γενικές γραμμές, όχι. Το μέγεθος κατατάσσεται τακτικά ως ένα από τα λιγότερο σημαντικά πράγματα για άτομα που κάνουν σεξ. Πιο σημαντικό από το μέγεθος είναι η ενσυναίσθηση, η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία, αλλά και το στοματικό σεξ. Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται εξωτερική διέγερση της κλειτορίδας για να βιώσουν οργασμό. Αυτό σημαίνει ότι το μέγεθος του πέους κάποιου δεν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο στην ικανότητά του να φέρει σε οργασμό την σύντροφό του.

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, για αυτό και σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που το μέγεθος έχει ιδίαιτερξ σημασία για αυτές. Το μέγεθος του πέους μπορεί να έχει επίδραση στην ευχαρίστηση, εάν η γυναίκα αισθάνεται μερικώς «πληρότητα» κατά τη διάρκεια του σεξ. Η περίμετρος είναι σίγουρα πολύ πιο σημαντική από το μήκος, κάτι που σπάνια γενικά συζητιέται.

Όσο πιο παχύ είναι ένα πέος, τόσο περισσότερα νεύρα στο κολπικό άνοιγμα και βαθιά στα τοιχώματα του κόλπου θα καταφέρει να ερεθίσει. Τα κολπικά τοιχώματα δεν έχουν νευρικές απολήξεις ευαίσθητες στην αφή, αλλά είναι ευαίσθητα στην πίεση. Αυτό σημαίνει πως το σεξ με ένα σχετικά παχύ πέος, κάνει τις γυναίκες να απολαμβάνουν τη διείσδυση και να αισθάνονται μεγάλη ευχαρίστηση.

Μάθετε πληροφορίες για την επιμηκύνση πέους

Γιατί πιστεύετε ότι η κουλτούρα μας κάνει τους άνδρες να ανησυχούν τόσο πολύ για το μέγεθος του πέους;
Ο λόγος είναι πως θέτουμε πολλά μη ρεαλιστικά πρότυπα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Τα πορνό χαμηλής ποιότητας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στον να διαμορφωθεί αυτή η κουλτούρα. Βλέπουμε αυτούς τους άντρες με τεράστια πέη και προφανώς δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με το μέσο πέος. Μελέτες έχουν δείξει ότι όσο περισσότερο πορνό παρακολουθεί κάποιος, τόσο μεγαλύτερο θεωρεί πως πρέπει να είναι το κανονικό μήκος του πέους.
Στο ίδιο πνεύμα, οι γυναίκες βλέπουν γυναίκες σε πορνό με μεγάλο στήθος, άτριχα αιδοίο και αδύνατες φιγούρες. Δημιουργεί ένα σύνολο προσδοκιών που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί η μέση γυναίκα. Έτσι, καταλήγουμε και οι μεν και οι δε, να νιώθουμε άσχημα για τον εαυτό μας.

Δεν είναι όμως μόνο το πορνό που διαμορφώνει αυτά τα μη ρεαλιστικά πρότυπα, τα μέσα ενημέρωσης ασκούν την ίδια σωματική πίεση σε άνδρες και γυναίκες για να είναι «τέλειοι». Είναι πραγματικά άδικο όλο αυτό και πρέπει να σταματήσει. Το μέγεθος του πέους τροφοδοτεί την τοξική αρρενωπότητα. Συνδέουμε το «μέγεθος» ενός άνδρα με το επίπεδο αρρενωπότητάς του.

Αν δεν έχει τεράστιο πέος, είναι λιγότερο άντρας. Αυτοί είναι παράλογοι τρόποι για να εξετάσετε τον ανδρισμό, καθώς το μέγεθος του πέους δεν αντικατοπτρίζει την ικανότητά σας ως εραστή. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τύποι με μεγάλα πουλιά δεν ξέρουν πώς να τα χρησιμοποιήσουν, επειδή έχουν διδαχθεί ότι το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι το να έχουν ένα μεγάλο πουλί.

Μερικοί τρόποι με τους οποίους τα ζευγάρια μπορούν να ενισχύσουν την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ακόμα και αν ο άνδρας έχει μικρό πέος

Σεξουαλικά παιχνίδια! Μην ντρέπεστε αγοράστε διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια τα οποία θα τονώσουν την σεξουαλική σας ζωή. Ένας δονητής κλειτορίδας θα σας δώσει την εξωτερική διέγερση που χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και έναν εσωτερικό δονητή. Αυτό θα δημιουργήσει δονήσεις στις περιοχές του κόλπου και του τραχήλου της μήτρας και θα προσομοιώσει ένα πιο ρηχό κολπικό κανάλι.

Μπορείτε επίσης να προμηθεύτειτε κάποιο φυτικό συμπλήρωμα το οποίο θα σας βοηθήσει να διαρκέσετε μεγαλύτερο διάστημα και να απολαύσετε περισσότερο τα παιχνίδια και την ερωτική πράξη.

Στοματικό σεξ . Συνιστούμε να μάθετε όλες τις ερωτογενείς ζώνες, υπάρχουν τόσοι δημιουργικοί τρόποι για να ενεργοποιηθείτε εσείς και ο σύντροφό σας! Εάν έχετε εξαιρετικές δεξιότητες στο στοματικό σεξ και δεν φοβάστε τα παιχνίδια σεξ, είσαι ήδη παγκόσμιας κλάσης εραστής και δεν πρέπει να σε απασχολεί το μέγεθος του μορίου σου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα