Δεν φαντάζεσαι ποια επαγγέλματα κάνουν περισσότερο σeξ!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα επαγγέλματα που κάνουν το περισσότερο σeξ; Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο κατέληξε σε κάποια σημαντικά συμπεράσματα σχετικά με τα επαγγέλματα που κάνουν πιο πολύ σeξ στην καθημερινότητά τους.

 H συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία από το Bed SOS και ασχολήθηκε και με τον οργασμό αντρών και γυναικών. Ένα από τα βασικά συμπεράσματα ήταν πως το 8% των γυναικών δεν φτάνουν ποτέ σε οργασμό ακόμα και όταν κάνουν σeξ 3 φορές την εβδομάδα. Από την άλλη μεριά οι άντρες φτάνουν σε οργασμό τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε ποσοστό 98%!

Η έρευνα σύμφωνα με το faysbook.gr, δημοσιεύθηκε στο Daily Star και ασχολήθηκε και με τα επαγγέλματα που φαίνεται να απολαμβάνουν περισσότερο το σeξ. Ποια είναι λοιπόν αυτά τα επαγγέλματα που είναι πιο σεξουαλικά ενεργά; Όσοι εργάζονται στον τομέα της υγείας, γιατροί, νοσοκόμοι, νοσηλευτές φαίνεται ότι κάνουν σeξ σε μεγαλύτερη αναλογία από ότι άνθρωποι σε άλλα επαγγέλματα.

Τα επαγγέλματα με τους περισσότερους οργασμούς είναι οι καλλιτέχνες και οι σχεδιαστές ενώ οι δημοσιογράφοι και όσοι ασχολούνται με το marketing κάνουν το λιγότερο σeξ! Τέλος, υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι έχουν οργασμό κατά μέσο όρι 3,1 φορές.

Η έρευνα ασχολήθηκε και με τους οργασμούς που παριστάνουν πολλές γυναίκες και το ποσοστό είναι συντριπτικό καθώς όπως έδειξε η έρευνα το 80% των γυναικών έχουν προσποιηθεί οργασμό σε κάποια φάση της ζωής τους.

Υπάρχουν μάλιστα γυναίκες (ευτυχώς σε μικρότερο ποσοστό) που δεν βιώνουν σχεδόν ποτέ οργασμό και πάντα προσποιούνται επειδή φοβούνται να το αποκαλύψουν ή να το συζητήσουν με τον σύντροφό τους.

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως κάθε ζευγάρι πρέπει να επικοινωνεί σωστά στο συγκεκριμένο κομμάτι και να μιλάνε ανοιχτά για τις σeξουαλικές τους προτιμήσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα