Τέσσερις λόγοι που ερωτεύεσαι τους άντρες που δεν μπορείς να έχεις

Θέλεις έναν παντρεμένο ή έναν δεσμευμένο άντρα; Δεν είσαι η μόνη στον πλανήτη Γη που κάνει τις λάθος επιλογές στη σχέση της. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας αποκαλύπτουν ποιοι είναι οι λόγοι που κάποιες γυναίκες διαλέγουν τους λάθος άντρες.

1. Ο βασικός λόγος είναι ότι σου λείπει ο ενθουσιασμός και η ένταση όταν ερωτεύεσαι έναν άντρα που μπορείς εύκολα να κάνεις δικό σου. Σου αρέσει η αίσθηση του κινδύνου αλλά και του απαγορευμένου. Ωστόσο αν έδινες στον εαυτό σου την ευκαιρία να είναι σε μια ουσιαστική σχέση θα καταλάβαινες πόσο πιο σημαντικό είναι αυτό.

2. Πολλές γυναίκες νιώθουν επίσης πως ένας απαγορευμένος έρωτας μπορεί να είναι καλύτερος για εκείνες από ότι ένας άντρας που τον θεωρούν «σίγουρο». Μάλιστα αναρωτιούνται μήπως αυτός ο άντρας είναι καλύτερη επιλογή για εμένα; Επειδή δεν έχουν την επιλογή να είναι μαζί του συνέχεια ώστε να τον γνωρίσουν καλά φαντασιώνονται πώς μπορεί να είναι και τον θεοποιούν.

3. Σου αρέσει να κυνηγάς και να διεκδικείς τον άντρα που δεν μπορείς να έχεις γιατί αυτή η σχέση χρειάζεται περισσότερο κόπο για να πετύχει. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρεις πως όσο πιο πολύ παλεύεις για μια σχέση τόσο πιο λάθος είναι αυτή η σχέση για εσένα.

4. Ένας ακόμα λόγος που πολλές γυναίκες ξεκινούν μια σχέση με κάποιον άντρα που δεν είναι ελεύθερος είναι επειδή θέλουν να έχουν ένα back up plan. Έτσι μπορεί οι ίδιες να έχουν μια σταθερή σχέση, αλλά την αντιμετωπίζουν ως κάτι το σίγουρο και θέλουν κάτι ακόμα για να τους αναταράξει λίγο τη ρουτίνα. Δυστυχώς αυτές οι καταστάσεις πάντα καταλήγουν με πληγωμένες καρδιές και πολλή θλίψη. Οπότε είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι καλύτερα να έχεις μια υγιή και όμορφη σχέση παρά μια σχέση με λάθος ανθρώπους που θα σου δημιουργούν συνέχεια ερωτηματικά.

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα