Οι πιο ωραίες ιδέες για ρομαντικά ραντεβού…για 2 μέσα στις γιορτές

Οι πιο ωραίες ιδέες για ρομαντικά ραντεβού…για 2 μέσα στις γιορτές

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη περίοδος της χρονιάς και φέτος παρόλο που διανύουμε τις γιορτές μέσα σε καραντίνα συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τρόπους να περάσουμε όμορφα με τους αγαπημένους μας. Γι’αυτό και σήμερα σου έχουμε μερικές όμορφες ιδέες για να περάσεις τις γιορτές κοντά στους αγαπημένους σου. Δες παρακάτω έξυπνες ιδέες για ρομαντικά ραντεβού ακόμα και μέσα στην καραντίνα.

1. Μια βόλτα σε ένα φωταγωγημένο πάρκο στη γειτονιά σας κάτω από το φως των αστεριών είναι ό,τι πρέπει για αυτές τις μέρες που η καραντίνα συνεχίζεται και όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε για ένα περπάτημα ή λίγη άσκηση μέχρι τις 10 το βράδυ.

2. Φτιάξτε την πιο παχυντική, την πιο ζεστή και την πιο νόστιμη σοκολάτα και απολαύστε την σκεπασμένοι με τις κουβέρτες σας και βλέποντας χριστουγεννιάτικες ταινίες τη μια μετά την άλλη.

3. Κάντε μια χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση στο σπίτι! Βρείτε ποια γωνιά μέσα στο σπίτι σας αρέσει, ντυθείτε όσο πιο χριστουγεννιάτικα και γιορτινά γίνεται και βγάλτε φωτογραφίες ως ενθύμιο ή για να μοιράσετε ως κάρτες στις οικογένειές σας.

4. Οργανώστε μια βραδιά με επιτραπέζια στο σπίτι. Σερβίρετε στον εαυτό σας και στο άλλο σας μισό ένα γλυκό ζεστό ποτό που θα μυρίζει χριστούγεννα και απολαύστε τη βραδιά σας στο σπίτι.

5. Φτιάξτε μαζί σπιτικό χιόνι και diy στολίδια για να στολίσετε το δέντρο σας…εναλλακτικά. Μπορείτε να στολίσετε ακόμα και με μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχήματα και χρώματα αλλά και με ψημένα και αποξηραμένα φρούτα, όπως πορτοκάλι ή μανταρίνι.

6. Οργανώστε ένα ραντεβού δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στρώστε κάτω μια κουβέρτα, μαγειρέψτε το αγαπημένο σας φαγητό και απολαύστε μια όμορφη βραδιά μόνο για εσάς τους δύο.

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα