Τα 7 μεγαλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου

Τα 7 μεγαλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου

Μπορεί οι γυναίκες να θεωρούνται ευαίσθητο φύλο αλλά η αλήθεια είναι πως και οι άντρες έχουν τις ευαισθησίες τους και γι’αυτό είναι καλό να τους κάνεις που και που κάποια κομπλιμέντα. Ποια είναι τα κομπλιμέντα που τους αρέσει να ακούνε περισσότερο από τη σύντροφό τους (ακόμα και αν δεν το δείχνουν);

1. Είμαι περήφανη για εσένα

Μια φράση σαν και αυτή θα τους κάνει να φουσκώσουν σαν το παγώνι και η αλήθεια είναι πως καλό είναι που και που να τονώνεις την αυτοπεποίθησή τους.

2. Μου αρέσουν οι φίλοι σου

Αν το νιώθεις καλό είναι αν του το πεις. Αν πάλι δεν σου αρέσουν καθόλου οι φίλοι του καλύτερα να μην κάνεις καμία δήλωση, ούτε αρνητική ούτε θετική.

3. Αυτό το ραντεβού μας το απόλαυσα πολύ

Όταν ένα ραντεβού σας σου αρέσει πραγματικά πες του το! Δεν υπάρχει λόγος να του το κρύψεις καθώς στο μέλλον εκείνος θα θυμάται ποιο ήταν το ραντεβού που σε εντυπωσίασε περισσότερο.

4. Είσαι ο καλύτερος στο να….

Συμπλήρωσε εσύ το κενό και πρόσθεσε μια φράση που την πιστεύεις πολύ και έχει θετικό νόημα!

5. Είσαι όμορφος

Αν θεωρείς πως σήμερα ή κάποια άλλη μέρα είναι πιο όμορφος από ότι συνήθως πες του το! Να ξέρεις πως θα του τονώσεις την αυτοπεποίθηση και θα νιώσει πολύ όμορφα.

6. Με κάνεις να νιώθω ασφαλής

Δεν υπάρχει πιο όμορφη φράση στα αυτιά ενός άντρα από αυτήν. Οι άντρες τείνουν να νιώθουν ως οι προστάτες των γυναικών και έτσι όταν τους το τονίζεις τους κάνεις να νιώθουν πολύ όμορφα.

7. Πόσο αστείος είσαι

Και σε ποιον δεν αρέσει να του λες ότι είναι αστείος; Όταν σε κάνει να γελάσεις πες του το και να είσαι σίγουρη πως θα το καταευχαριστηθεί!

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα