Δες πώς θα βελτιώσεις μια βαρετή σχέση και πώς θα την κάνεις να αποκτήσει ενδιαφέρον!

Δες πώς θα βελτιώσεις μια βαρετή σχέση και πώς θα την κάνεις να αποκτήσει ενδιαφέρον!

Είναι απολύτως φυσιολογικό για μια σχέση να περνάει δύσκολες φάσεις που και μόνο η ιδέα του να κάτσεις στο σπίτι με τον αγαπημένο σου να σε κάνει να βαριέσαι. Μην αγχώνεσαι συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες…και το άγχος δεν θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες στη σχέση σου. Ίσως φταίει η ρουτίνα και οι τόσες βραδιές που περνάς με τον σύντροφό σου καθισμένοι μπροστά από την τηλεόραση να βλέπετε σειρές φορώντας φόρμες και χωρίς να προσέχετε ιδιαίτερα την εμφάνισή σας. Σημασία όμως δεν έχει πώς φτάσατε στο να θεωρείτε τη σχέση σας βαρετή αλλά τι μπορείτε να κάνετε για να τη βελτιώσετε.

1. Επαναφέρετε τα ραντεβού στη ζωή σας. Ακόμα και αν η πανδημία μας έχει αναγκάσει όλους να περιοριστούμε στο σπίτι, ακόμα και αν υπάρξει lockdown και πάλι ή όχι, το ραντεβού με τον αγαπημένο σου είναι ιερό και έτσι πρέπει να μείνει. Μπορεί να μην πηγαίνετε κάθε εβδομάδα σε ένα εστιατόριο αλλά θα πρέπει να βρίσκετε 2-3 ώρες να αφιερώσετε ο ένας στον άλλο, τρώγοντας και λέγοντας τα νέα σας ή σχεδιάζοντας το κοινό σας μέλλον.

2. Ξεκινήστε ένα κοινό χόμπι. Αν έχετε τη δυνατότητα να βγείτε εκτός σπιτιού ξεκινήστε μαζί τένις, κολύμπι ή ακόμα και σκουός. Αν θέλετε να κάνετε κάτι στο σπίτι μπορείτε να ξεκινήσετε να αναδιαμορφώνετε κάποια από τα έπιπλά σας, να μαγειρεύετε μαζί ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα.

3. Βγάλτε την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα. Μπορείτε να δείτε όση τηλεόραση θέλετε στο σαλόνι αλλά όταν μπαίνετε στο υπνοδωμάτιο θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι είτε στο να κοιμηθείτε είτε στο να κάνετε λίγο παραπάνω σεξ.

4. Βγείτε από τη ρουτίνα κάνοντας κάτι διαφορετικό μια φορά την εβδομάδα. Μπορεί ο σύντροφός σας να μην μπορεί εύκολα να βγει από τη ρουτίνα σας αλλά πίστεψέ με όταν τον μεταπείσετε θα νιώσει αμέσως τη διαφορά και θα σας ευγνωμονεί.

Πηγή: faysbook.gr

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα