Η ασυναίσθητη κίνηση που προδίδει ότι σας απατά

Η ασυναίσθητη κίνηση που προδίδει ότι σας απατά

 Oι σύντροφοι που τοποθετούν τα τηλέφωνά τους ανάποδα σε ένα τραπέζι, μπορεί να προσπαθούν να κρύψουν κάτι, όπως μια απιστία προειδοποιεί Αυστραλή ψυχοθεραπεύτρια.
Ο λόγος για τη  Μελίσα Φεράρι, θεραπεύτρια ζευγαριών με έδρα το Σίδνεϊ, η οποία δήλωσε πως αυτή η φαινομενικά αθώα συνήθεια μπορεί να κρύβει κάτι άλλο...

«Ένα τηλέφωνο που ξαφνικά τοποθετείται με την όψη προς τα κάτω μετά από χρόνια συμβίωσης με ένα άλλο άτομο, μπορεί να είναι ένας πιθανός συναγερμός» δήλωσε στο Whimn, προσθέτοντας: «Η αλήθεια είναι πως όταν το τηλέφωνο μπει στο αθόρυβο και τοποθετηθεί ανάποδα, σημαίνει ότι πιθανότατα έχετε χάσει πολλά σημάδια που να μαρτυρούν την απιστία. Ένα σημαντικό εξ αυτών, είναι όταν ο σύντροφός σας αρχίσει να δείχνει αφηρημένος, να ενδιαφέρεται λιγότερο για εσάς, σαν να βρίσκεται αλλού».

Τι άλλο μπορεί να μαρτυρά πως σας απατά
Άλλα αξιοσημείωτα προβλήματα που πρέπει να προσέξετε θα ήταν εάν ο σύντροφός σας δείχνει λιγότερη αγάπη προς εσάς ή αν θέλει να γίνει ξαφνικά πιο ανεξάρτητος. Μπορεί επίσης, να αρχίσει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την εμφάνισή του ή να θέλει λιγότερες σεξουαλικές επαφές μαζί σας.
Εάν τα σημάδια δείχνουν ξεκάθαρα ότι σας απατά, η ψυχοθεαραπεύτρια πιστεύει ότι η νορμάλ αντίδραση θα ήταν να αρχίσετε να τον κατασκοπεύετε, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να δείτε το τηλέφωνό του.

Η ιστοσελίδα που ασχολείται με τις εξωσυζυγικές σχέσεις, το Ashley Madison, διαπίστωσε πως το 56% των ατόμων που απατούν χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους πρώτα απ’ όλα όταν θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλους συντρόφους. Ακολούθως, το 44% χρησιμοποιεί email, το 20% επικοινωνεί σε ιστότοπους γνωριμιών, ακολουθούμενα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο 20% ενώ το 11% έχει ακόμη και ένα κρυφό τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα