Αυτοί οι άνθρωποι που είναι πιο πιθανό να απατήσουν το σύντροφό τους

Η απιστία, λένε, δεν έχει φύλο, δεν έχει ηλικία και δεν έχει περιορισμούς. Ωστόσο, μια νέα έρευνα έδειξε ότι υπάρχει ένα είδος ανθρώπου που είναι πιο επιρρεπές στον ποδόγυρο από τους άλλους.

Συγκεκριμένα, το site γνωριμιών Illicit Encounters πραγματοποίησε μια μελέτη σχετικά με τις τάσεις των ανθρώπων να απατήσουν τους ερωτικούς τους συντρόφους και διαπίστωσε ότι τα μοναχοπαίδια έχουν… έφεση στην απιστία.

Το site ανέφερε ότι το 34% των χρηστών του είναι μοναχοπαίδια, το 28% είναι τα πρώτα παιδιά μιας οικογένειας και μόλις το 23% είναι δεύτερα αδέλφια, ενώ το μικρότερο ποσοστό χρηστών (15%) είναι μεσαία αδέλφια. Από την έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι το 24% των χρηστών του site έχουν και θετά αδέλφια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του site, η τάση των μοναχοπαιδιών να είναι άπιστα οφείλεται στην ανάγκη τους να τραβούν την προσοχή των άλλων, καθώς συχνά ως παιδιά αισθάνονται πιο έντονα τη μοναξιά. Προσέθεσε, δε, ότι όσο περισσότερο απασχολείται ο/η σύντροφός τους με δουλειά ή άλλες ασχολίες, τόσο πιο πιθανό είναι να αναζητήσουν αλλού σεξουαλικές σχέσεις.

Παράλληλα, επισήμανε ότι παρόμοια φαινόμενα παρατηρούνται και στα θετά αδέλφια, τα οποία βαρύνονται από το χωρισμό των γονιών τους και αισθάνονται ότι οι σχέσεις συνήθως δεν κρατούν πολύ.

Independent

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα