Η πιο ξεκούραστη δουλειά του κόσμου αμείβεται με 2.000 δολάρια – Τι πρέπει να κάνετε

Η πιο ξεκούραστη δουλειά του κόσμου αμείβεται με 2.000 δολάρια – Τι πρέπει να κάνετε

Η αίτηση εργασίας απαιτεί εξήγηση 150 λέξεων με το γιατί ο υποψήφιος πιστεύει ότι ταιριάζει απόλυτα για το ρόλο

Η εταιρεία Sleep Junkie επιθυμεί να δημιουργήσει τον απόλυτο οδηγό ύπνου για άτομα που έχουν αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο.

Γι’ αυτόν τον λόγο ψάχνει έναν άνθρωπο που έχει ζητήματα αυπνίας, καλώντας τον να δοκιμάσει «apps, μαξιλάρια, μάσκες και κλινοσκεπάσματα». Ο υποψήφιος θα δοκιμάσει οκτώ διαφορετικά προϊόντα, ένα την μία εβδομάδα. Στη συνέχεια θα συμπληρώσει μια αναφορά σχετικά με το εάν παρατήρησε ή όχι διαφορές στην ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου του.

Κάθε φόρμα αξιολόγησης, θα χρειαστεί περίπου μία ώρα για να συμπληρωθεί, λέει η εταιρεία, με τον υποψήφιο να λαμβάνει συνολικά 2.000 δολάρια, για τη διάρκεια των 8 εβδομάδων.

 
Η αίτηση εργασίας απαιτεί εξήγηση 150 λέξεων με το γιατί ο υποψήφιος πιστεύει ότι ταιριάζει απόλυτα για το ρόλο.

Δεδομένης της συνεχιζόμενης εξάπλωσης του κορωο από προβλήματα ύπνου από την έναρξη της πανδημίας.

Προσοχή όμως: Η δοκιμή νέων προϊόντων θα μπορούσε ενδεχομένως να κάνει τον ύπνο σας ακόμα χειρότερο και να οδηγήσει σε οδυνηρές παρενέργειες κατά τις ώρες που ξυπνάτε. Για παράδειγμα, η χρήση μαξιλαριών με μη βέλτιστο ύψος ή πάχος μπορεί να προκαλέσει πόνο στον αυχένα και την πλάτη, δήλωσε στους Seattle Times τον περασμένο μήνα ο Timothy Morgenthaler, συνδιευθυντής του Κέντρου Ιατρικής Ύπνου στην κλινική Mayo.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα