Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το μυστήριο – Ολονυκτία για τον περίεργο θόρυβο στα Μετέωρα Πολίχνης

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το μυστήριο – Ολονυκτία για τον περίεργο θόρυβο στα Μετέωρα Πολίχνης

Ένας «μυστήριος» ήχος, αλλά και μια δόνηση ένιωσαν και χθες το βράδυ οι κάτοικοι στη δυτική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Μετεώρων Πολίχνης.

Το «μυστήριο» συνεχίστηκε και χθες και πολλοί ήταν οι κάτοικοι που βγήκαν έξω από τα σπίτια τους αργά το βράδυ, ερευνώντας το και προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει, αφού μετά τις 1:30 τα ξημερώματα ξεκινάει το «πάρτι» του ήχου και των δονήσεων.

 Μάλιστα, στα σχετικά βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα Φίλοι του Δάσους, ήταν αισθητές και μικρές δονήσεις, ενώ αυτοψία πραγματοποίησε και το ThessToday στα Μετέωρα Πολίχνης για τον ίδιο λόγο.

 Όπως μάλιστα σημειώνουν, ένα λογικό συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για πιθανή δυσλειτουργία του Υδραγωγείου, μεταφέροντας έτσι τον ήχο και σε άλλα σημεία, μέσω των σωληνώσεων της περιοχής.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας – Άμεσης Επέμβασης και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου-Μελά, Ιωσήφ Άκης Αράπογλου επισήμανε ότι «θα καλέσουμε τους φορείς του αερίου και της ΕΥΑΘ, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οφείλεται στα δίκτυά τους».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες συνεργείο της ΕΥΑΘ μετέβη στο σημείο και από τους πρώτους ελέγχους προέκυψε ότι δεν σχετίζεται ο ήχος με το δίκτυό τους ή τη λειτουργία του υδραγωγείου.

«Όποιος έχει σκαλίξει τη γη πρέπει να ελέγξει την περιοχή. Μπορεί να έχει προκληθεί ζημιά από εργασίες που γίνονταν στο σημείο», επισήμανε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολιτών «Μετέωρα», Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα