Η σκηνή σε ταινία που κανείς δεν μπορεί να δει δεύτερη φορά

Πίσω στο 2004, και όλοι, κριτικοί και κοινό μιλούν για ένα αριστούργημα. Ο Κρίστιαν Μπέιλ, με ένα ρεσιτάλ ερμηνείας, έχασε πάρα πολλά κιλά και έμενε επίτηδες άυπνος για να μπει στο πνεύμα του ρόλου, πρωταγωνιστεί στο διαμάντι του Μπραντ Άντερσον, το "Machinist".

Με ελάχιστα χρήματα κατάφερε να φτιάξει ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ, που αγαπήθηκε από τον κόσμο, και έσπασε τα ταμεία, αλλά και έμεινε στην ιστορία ως μία από τις καλύτερες ταινίες του είδους.

Η ταινία διαδραματίζεται γύρω από έναν εργάτη που ταλαιπωρείται από αυπνίες, και αρχίζει να έχει παραισθήσεις. Αδυνατεί να ξεχωρίσει το αληθινό από τη φαντασιώση και η ζωή του γίνεται μια πραγματική κόλαση.

Στη ταινία όμως υπάρχει μια σκηνή που περιγράφεται ως μία από τις πιο σκληρές και ωμές στην ιστορία του σινεμά. Ο ήρωας αρχίζει να καταρρέει και γίνεται υπεύθυνος για ένα εργατικό ατύχημα ενός συναδέλφου του, με αποτέλεσμα να χάσει το χέρι του.

Η σκηνή μοιάζει τόσο ρεαλιστική, για αυτό και κατά τη περίοδο προβολής στο σινεμά παρατηρήθηκαν λιποθυμίες, εμετοί, μέχρι και αποχωρήσεις από την αίθουσα.

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα