Νεκρή άνοιξε τα μάτια της σε γραφείο τελετών λίγο πριν ταριχευτεί

Νεκρή άνοιξε τα μάτια της σε γραφείο τελετών λίγο πριν ταριχευτεί

Ζωντανή είναι μία νεαρή γυναίκα, που θεωρούνταν νεκρή, αλλά παρ' ολίγο να χάσει τελικά τη ζωή της σε γραφείο τελετών στο Ντιτρόιτ, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειά της.

Η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε «παράξενα» γεγονότα την Κυριακή, όταν ένα ιατρικό κλιμάκιο κλήθηκε στο σπίτι της 20χρονης και προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή για 30 λεπτά, ενώ ο γιατρός είχε βεβαιώσει τον θάνατο της ασθενούς.

Σύμφωνα με την υπηρεσία, το γραφείο του ιατροδικαστή του Όκλαντ συμπέρανε ότι η σορός θα μπορούσε να δοθεί στην οικογένεια, χωρίς να γίνει αυτοψία.

Αλλά στο γραφείο τελετών, όπου μεταφέρθηκε, η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της και το προσωπικό διαπίστωσε ότι αναπνέει. «Ήταν έτοιμη να ταριχευτεί, γεγονός που είναι ακόμα πιο τρομακτικό» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του γραφείου.

Η 20χρονη ήταν σε κρίσιμη κατάσταση χθες βράδυ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Ιατρικού Κέντρου του Ντιτρόιτ. «Κάποιος ανακοίνωσε ότι το παιδί μου νεκρό, ενώ δεν είναι», είπε η μητέρα της.

Από την πλευρά της, η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε ότι διεξάγει εσωτερική έρευνα, αλλά επέμεινε ότι το πυροσβεστικό και αστυνομικό τμήμα είχε ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα