Ένα περίεργο σκάνδαλο στη Δυτική Ελλάδα με πρωταγωνιστή έναν μάγο

Ένα περίεργο σκάνδαλο στη Δυτική Ελλάδα με πρωταγωνιστή έναν μάγο

 φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Espresso

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, νεαρός παρουσιάζεται ως μάγος και βοηθά γυναίκες να ξανακερδίσουν τους συντρόφους τους. Η πλειοψηφία των πελατισσών του είναι γυναίκες άνω των 50 ετών, που τον πληρώνουν από 600 έως 900 ευρώ ανά συνεδρία και επιπλέον κάνουν μαζί του σεξ, καθώς αυτό αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πιάσουν τα μάγια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο νεαρός που συνεχίζει τη δράση του, έχει σκλάβες του σεξ που τον πληρώνουν αδρά και μάλιστα δέχονται να βιντεοσκοπούνται κατά τις ερωτικές πράξεις, για να τον ικανοποιήσουν.
Ο δεύτερος “μάγος”

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες,ο νεαρός, εκμεταλλευόμενος την πανσέληνο, διοργάνωσε όργιο σε δάσος με τη συμμετοχή ενός δεύτερου “μάγου” από την Ινδία, που αποκαλύφθηκε ότι δούλευε σε φούρνο. Στο όργιο συμμετείχε μία κυρία, της οποίας η περίπτωση ήταν “δύσκολη” – όπως της είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός “μάγος”- και για τον λόγο αυτό έπρεπε να κάνει ομαδικό σεξ!

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως λίγες ημέρες μετά, τα ξαναβρήκε με τον σύντροφο της και έτσι θεώρησε πως η πράξη της… λειτούργησε, όπως και οι ικανότητες του “μάγου”!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα