Αυτή είναι με διαφορά η πιο παράξενη τουαλέτα που έχετε δει

Αυτή είναι με διαφορά η πιο παράξενη τουαλέτα που έχετε δει

Σας αρέσουν τα ενυδρεία; Αν σας αρέσουν πολύ και δεν σας πειράζει να σας κοιτάνε τα ψάρια ενώ πηγαίνετε προς νερού σας, τότε αυτή η τουαλέτα δεν θα σας φανεί και τόσο παράξενη. Για τους υπόλοιπους είναι με διαφορά η πιο παράξενη τουαλέτα που υπάρχει.

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί ότι έχουν έναν ξεχωριστό τρόπο να εκφράζουν την δημιουργικότητά τους. Έτσι, στο Hipopo Papa Café, οι πελάτες που θα επισκεφθούν την τουαλέτα θα ζήσουν τουλάχιστον κάτι πρωτόγνωρο. Ίσως μάλιστα το θέαμα τους κάνει να ξεχάσουν γιατί πήγαν στην τουαλέτα. Ίσως πάλι το νερό που θα βρεθεί γύρω τους, να τους διευκολύνει.

Το ενυδρείο αυτό φιλοξενεί εξωτικά ψάρια και χελώνες με τον ιδιοκτήτη να ξοδεύει αρκετά χρήματα για να το εγκαταστήσει και να το γεμίσει (περίπου 270 χιλιάδες δολάρια). Βέβαια η συγκεκριμένη τουαλέτα (δεν ξέρουμε γιατί) απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, αλλά αν ο κόσμος στο μαγαζί είναι λίγος, μπορούν και οι άνδρες να κάνουν μια επίσκεψη. Λειτουργεί για περισσότερο από μια δεκαετία.

Και παρόλο που έχει γίνει τουριστική ατραξιόν στη Ιαπωνία, αυτό έχει προκαλέσει ένα μειονέκτημα για τον ιδιοκτήτη. Που την πλήρωσε κιόλας. Πολλοί, λοιπόν, είναι εκείνοι που περνούν περισσότερο χρόνο στην τουαλέτα παρά στα τραπέζια πίνοντας τον καφέ τους. Γούστα είναι αυτά...

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα