Αχόρταγο ζευγάρι ηλικιωμένων έκανε άγριο σeξ μέσα στο αυτοκίνητο - Τους έπιασε στα πράσα 11χρονο κοριτσάκι

Αχόρταγο ζευγάρι ηλικιωμένων έκανε άγριο σeξ μέσα στο αυτοκίνητο - Τους έπιασε στα πράσα 11χρονο κοριτσάκι

Το απόγευμα στο κρίκετ κλαμπ στο Μέρσεισάιντ κυλούσε ομαλά. Ένα κοριτσάκι 11 χρονών με την άδεια των γονιών της περιφερόταν και χάζευε τις τεράστιες καταπράσινες όλο χορτάρι εκτάσεις όπου παίζουν κρίκετ στην Αγγλία. Οι γονείς της απολάμβαναν το τσάι τους.

Το κοριτσάκι παρασυρμένο από την ομορφιά της φύσης βρέθηκε κάποια στιγμή στην άκρη του κλαμπ. Εκεί είδε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο. Πλησίασε αμέριμνο και τότε συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητο πηγαίνει πάνω κάτω σαν να ήταν αναμμένη η μηχανή του. Από μέσα ακούγονταν πνιχτές κραυγές και παράξενα ουρλιαχτά.

Το κοριτσάκι όλο απορία πλησίασε και τότε είδε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να κάνει άγριο σεξ στο πίσω κάθισμα.

Δεν την κατάλαβαν παρά μόνο όταν το κοριτσάκι τρομοκρατημένο γιατί δεν ήξερε τι γινόταν άρχιζε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως έσπευσαν οι γονείς της αλλά και οι άνθρωποι του κλαμπ και βρήκαν το ζευγάρι, τον Ντέιβιντ Μπέικερ και την Κάρολ Μακέιν έξω από το αυτοκίνητο να προσπαθούν να ντυθούν. Η μικρή συνέχιζε να ουρλιάζει και να τους δείχνει με το δάχτυλο.

«Έπεσε λίγος καφές στο φόρεμα μου» είπε στους εμβρόντητους γονείς η Κάρολ που εκείνη την ώρα ίσιωνε το ρούχο της.

Το ζευγάρι αποβλήθηκε από το κλαμπ η διεύθυνση του οποίου προσέφυγε και στη δικαιοσύνη και ζητά αποζημίωση επειδή αμαυρώθηκε το όνομα του κλαμπ.  

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα