Δήμητρα Ματσούκα: Έχω υποστεί κακοποίηση μετά τη σειρά Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα

Δήμητρα Ματσούκα: Έχω υποστεί κακοποίηση μετά τη σειρά Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην οποία βρέθηκε, η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, είχε δεχτεί μεγάλη επίθεση και αγριότητα από τα media μετά τη σειρά Κάτι τρέχει με τους δίπλα. 

Αρχικά, μίλησε για την κωμική σειρά, το γεγονός ότι ταυτίστηκε με τον ρόλο που είχε εκεί, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετέπειτα στη δουλειά της. Σχετικά με αυτό, είπε: Στις αρχές ήταν λίγο δύσκολο να κάνω αυτό που πραγματικά ήθελα γιατί είχα ταυτιστεί με αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία. Υπήρχαν δυσκολίες μετά από αυτό, έμεινα δύο χρόνια σπίτι μου για να το αλλάξω. Πολύ συχνά αισθάνομαι ότι στην Ελλάδα που είναι μια μικρή χώρα λειτουργούν οι παρέες και καλά κάνουν και λειτουργούν οι παρέες, απλά όταν δεν έχει τύχει να είσαι σε μια παρέα, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα.

 Στη συνέχεια, η Δήμητρα Ματσούκα είπε:

Έχω υποστεί κακοποίηση και αγριότητα μεγάλη από τα media. Δηλαδή, αν υπήρχαν καλλιστεία θα ήμουν εστεμμένη. Αλλά είμαι ακόμα εδώ, είμαι καλά, έχω δουλειά, οι άνθρωποί μου είναι καλά. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευγνώμων σε όλα τα υπόλοιπα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα