Υρώ Μανέ για Φιλιππίδη: Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν σε αυτήν την κατάντια, αισθάνομαι λύπη

Υρώ Μανέ για Φιλιππίδη: Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έφτασαν σε αυτήν την κατάντια, αισθάνομαι λύπη

Αισθάνομαι λύπη που αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει όλο αυτό το οικοδόμημα τόσα χρόνια, βρισκόντουσαν σε τόσο ισχυρές θέσεις, εξαρτώνταν άλλοι άνθρωποι από αυτούς και έφτασαν σε αυτή την κατάντια, γιατί περί κατάντιας πρόκειται και μάθαμε κι εμείς πράγματα αποτρόπαια που δεν τα ξέραμε -εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι συνάδελφοι.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο Θέατρο Τέχνης. Ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του κι έκανε τις επιλογές του. Είχαμε κάνει μόνο μια συνεργασία κινηματογραφική στον Ηλία του 16ου. Δεν θα ήθελα να μιλήσουμε γι’ αυτά, δεν υπάρχει λόγος, απάντησε η Υρώ Μανέ, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αυτή τη στιγμή λυπάμαι απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν υποστεί αυτές τις συμπεριφορές, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα κριθούν έτσι όπως πρέπει και έχω και πολύ μεγάλη χαρά για το γεγονός ότι τελικά τα πράγματα παίρνουν κάποια στιγμή τον σωστό δρόμο και οι άνθρωποι, επίσης, αυτό που τους αξίζει, καταλήγει η Υρώ Μανέ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα