Γρηγόρης Πετράκος: Αμφισβητεί τον κορονοϊό και το lockdown- Σε βίντεο αναλύει την έρευνα του

Γρηγόρης Πετράκος: Αμφισβητεί τον κορονοϊό και το lockdown- Σε βίντεο αναλύει την έρευνα του

Ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μία δική του έρευνα για τον κορονοϊό και αποφάσισε να μοιραστεί τα αποτελέσματα της «έρευνας» με τους «φίλους» του στο facebook μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 24 λεπτών.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποδέχεται ότι υπάρχει κορονοϊός, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, όπως λέει σε βίντεο που ανήρτησε, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική.

Μάλιστα, όπως λέει οι θάνατοι τους πρώτους μήνες του 2020 ήταν λιγότεροι από το 2019 παρά το γεγονός ότι είχαμε την πανδημία.

«Αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι υπάρχει μία πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα» λέει μεταξύ άλλων ενώ φέρνει σαν παράδειγμα τη Σουηδία λέγοντας ότι εξαφανίστηκαν οι θάνατοι από τη γρίπη και έγιναν όλα Covid. «Επίσης εξαφανίστηκαν και τα εμφράγματα» προσθέτει.

Ασκεί και κριτική στην κυβέρνηση που διέθεσε μεγάλα κονδύλια στον Μεγάλο Περίπατο και τη διαφημιστική καμπάνια αντί να αυξάνουν τις κλίνες των ΜΕΘ.

«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.

Οι απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό θα παρουσιαστούν, μάλιστα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ που θέμα έχει τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα