Έρρικα Πρεζεράκου: Στο χειρουργείο μετά το σοβαρό ατύχημα - Τα νεότερα για την υγεία της

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η Έρρικα Πρεζεράκου, έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κύθνο.

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού από την προπέλα του ταχύπλοου και σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν προσπάθειες συγκόλλησής τους.

Τα δυνατά τους για να σώσουν τα δάκτυλα της Έρρικας Πρεζεράκου, που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από φουσκωτό σκάφος, στην Κύθνο, έδωσαν οι γιατροί του ΚΑΤ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το χειρουργείο της πρώην αθλήτριας πήγε καλά.

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr η Έρρικα Πρεζεράκου δυστυχώς έχασε το μικρό δάχτυλο του χεριού της ενώ οι επόμενες μέρες κρίνονται κρίσιμες για το αν ο οργανισμός της θα ανταποκριθεί θετικά ή όχι και στη συγκόλληση δυο ακόμα δαχτύλων.

Η Έρρικα Πρεζεράκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο χθες σε κατάσταση σοκ, αφού πρώτα της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου.

Η είδηση του τραυματισμού της έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ πολλοί θαυμαστές της έσπευσαν να γράψουν ένα αισιόδοξο μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook και να της ευχηθούν περαστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα