Φαίη Σκορδά: Φουντώνουν οι φήμες ότι αρραβωνιάστηκε! Η ανάρτηση που σχολιάστηκε

Φαίη Σκορδά: Φουντώνουν οι φήμες ότι αρραβωνιάστηκε! Η ανάρτηση που σχολιάστηκε

Η Φαίη Σκορδά είναι πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν την άφησε με χαμόγελο χάρη στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τώρα μπορεί να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές της ξένοιαστη, παρέα με τα παιδιά της και τον σύντροφό της. Η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Ηλιόπουλου, του 37χρονου digital marketer που ανέλαβε και το στήσιμο του δικού της site, φαίνεται πολύ ερωτευμένη.

Φαίνεται πως την κάνει χαρούμενη και ευτυχισμένη, κάτι που δείχνουν και οι αναρτήσεις της Φαίης στο Instagram. Η τελευταία ωστόσο άναψε φωτιές όσον αφορά τα σενάρια ότι το ζευγάρι... αρραβωνιάστηκε!

Το βράδυ του Σαββάτου δημοσίευσε μια φωτογραφία της που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά στους διαδικτυακούς της φίλους, με πολλούς να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του.

Πιο συγκεκριμένα, ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας ένα ποτήρι κρασί, σημειώνοντας στη λεζάντα της πόσο τυχερή νιώθει που περιβάλλεται από άτομα που την αγαπούν: "Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ’ αγαπάνε αληθινά. Αυτή είναι η δύναμη μου. Στην υγειά σας".

Φυσικά τα σχόλια των followers περιλάμβαναν ευχές και... ερωτήσεις αν το δαχτυλίδι που φαίνεται στο δάχτυλό της είναι μονόπετρο και συμβολίζει... αρραβώνα ή γάμο!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ αγαπάνε αληθινά Αυτή είναι η δύναμη μου Στην υγειά σας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις11 Ιούλ, 2020 στις 12:22 μμ PDT

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα